Bachove kapljice – REPIK 30 ml

16,00

Bachove kapljice Repik za sprejemanje sebe

Povrnejo notranji mir in sproščenost. Končno se boste spet dobro počutili, ko boste sami s seboj. Za lažje izražanje negativnih čustev. Prenehali boste bežati pred sabo in pred lastno temo v (male ali velike) odvisnosti.  Premagovanje kakršnekoli vrste odvisnosti od cigaret, kave, hrane, interneta, deloholizma in zasvojenosti. Izstopili iz škodljivih razvad. Premagali boste svoj sram in opustili strah pred samim sabo in strah pred samoto in ne boste se več počutili osamljene, lažje boste sprejeli sebe in vse svoje sence.  Ko boste v stiku s seboj občutili notranji mir, domačnost. Lažje sprejeli svoje težave in sebe. Namesto bega, se boste soočali s problemi.

Recite zasvojenosti ne! Bachove kapljice Repik vračajo notranji mir

  • Sprošča dušne bolečine, osvobodili se boste tegob. Vrača mir, optimizem, vedrino in radost.
  • Odvrača od opojnih substanc.
  • Pomoč, da ne zapadete v prenajedanje, alkoholno (ali katerokoli drugo) odvisnost in s tem počasne samo-destrukcije (jaz temu pravim, počasno in boleče umiranje na obroke).
  • Pomoč pri opuščanju katerekoli odvisnosti.
  • Problemov ne boste skrivali navzven, temveč jih reševali. PRIPRAVLJENOST REŠEVATI PROBLEME
  • Lažje priznavanje problemov, soočenje z njimi in svojo lastno temo.
  • Lahko boste sami in se soočili s temnimi deli sebe in jih lažje sprejeli.
  • Vzpodbuja ljubezen do sebe, radost do življenja.

62 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Šifra: 1 Kategorije: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Opis

Bachove kapljice Repik (Agrimony), št.1

Repik rastlina pomaga spet najti umirjenost v sebi, povezanost s sabo in notranji mir. Kaj narediti, ko je navznoter velika bolečina? Občutenje notranjega nemira, ki ga skušajo prekriti z veseljačenjem, druženjem ali odvisnostmi.  Za ljudi, ki težko pridejo stik s sabo ali samoto, težko sprejmejo svoje sence, se zaradi tega vdajajo odvisnostim, zasvojenostim (TV, internet, hrana, alkoholu, cigaretom, travi ali drugim drogam in drugih, ki že prehajajo v odvisnosti: odvisnost od hrane, prenajedanje), poživilom. A to traja samo kratek čas in se občutki spet ponovijo.

 

Repik proti odvisnostim

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo.

Opozorilo in rok uporabe: Izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

 

Repik proti odvisnostim (kajenje, alkohol, prenajedanje), poživilom. Poznate koga s temi težavami? Podarite kapljice in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Več kapljic – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – REPIK 30 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…