BACHOVE KAPLJICE

Z nakupom soglašate, da ste pred nakupom prebrali splošne pogoje, da jih razumete, jih sprejemate in da se z njimi v celoti strinjate.

Strinjate se, da razumete, da cvetna terapija spada med alternativne oblike pomoči in nikakor ne more nadomestiti tradicionalnega terapevtskega zdravljenja. Enako velja tudi za svetovanja, namen le tega je osvetlitev težav z namenom izbire kapljic.

Beseda ‘terapija oz. zdravljenje’ je omenjena zgolj v smeri izboljšanja počutja.

Z nakupom in udeležbo svetovanju v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo in svoj napredek v življenju. Zavedate se, da je napredek odvisen od vas samih, ne od kapljic, saj vas te podprejo pri vaših ODLOČITVAH IN KORAKIH.

V primeru kroničnih bolezni ali dlje časa trajajočih bolezni priporočamo vsaj 3 ali 6 mesečno terapijo. Lahko tudi kot podporna terapija uradnemu zdravljenju.

 

STROŠKI, HITROST DOSTAVE IN POŠTNINA

POMEMBNO! OBVESTILO – ODSOTNOST! Cenjene stranke obveščam, da bom odsotna 17.9. do vključno 24.9.23. V tem času ne bo svetovanj. Pravočasno si zagotovite zalogo kapljic. Pošiljke, ki bodo poravnane do vključno 15.9.23 do 15h bodo ta dan tudi odposlane, vse ostale pa oddane 25.9.23 Se zahvaljujem za razumevanje. Za osebni prevzem zadnji rok 17.9.23 do 20h. Svetovanja bodo na voljo spet 25.9.2023.

Pošiljka bo odposlana najkasneje v 24h po vidnem nakazilu na TRR (v kolikor je nakazilo vidno do 12h). Čas se lahko v primeru povečanega števila strank poveča na 36h in pri izrednih odsotnostih ali dopustih. Dostava Pošte Slovenije dostavi pošiljko v 48h. Splošni pogoji njihovega poslovanja določajo, da so jo dolžni dostaviti v 3 delovnih dneh. V kolikor pošiljko potrebujete takoj oz. isti dan, priporočamo osebni prevzem – v tem primeru dobite pošiljko najpozneje v 24h. V času dopustov po dogovoru.

Strošek poštnine je na strani kupca, v kolikor pa ste naročili svetovanje, pa je za vas poštnina brezplačna. Poštnino zaračunavamo po aktualnem ceniku Pošte Slovenija. Od 01.01.2019 dalje je poštnina za prenos pošiljk naslednja:

 • paketi do 2kg =2,5€

Cene poštnine veljajo le v primeru plačila po predračunu. Pri pošiljkah z odkupnino (po povzetju) vam zaračunamo paketno dostavo in dodatno manipulacijo odkupnine+ stroške prenakazila s strani pošte (cca. 5€).

 Paketi višjih tež se zaračunavajo po uradnem ceniku Pošte Slovenija. Cenik Pošte Slovenija je na voljo na njihovi spletni strani.

 

NAČINI PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • predračun (plačilo po predračunu – nakazilo na TRR). Priporočamo najcenejši način za kupca. Po elektronski pošti boste prejeli predračun, ko bo ta v celoti poravnan, boste prejeli naročeno blago. V kolikor vaš nakup ne presega zneska opredeljenega v poglavju CENE IN STROŠKI DOSTAVE, vam bomo obračunali tudi stroške dostave po trenutno veljavnem ceniku Pošte Slovenija.
 • osebni prevzem (plačilo po predračunu ali ob prevzemu) po dogovoru
 • Plačilo po povzetju smo zaradi neprevzemanja pošiljk ukinili.

 

POREKLO BACHOVIH ESENC

Bachove kapljice (koncentrati) so izdelani iz Slovenskih rastlin po recepturi dr. Bacha, mešanice pa izdelujemo sami. Certificirane kapljice lahko dobite iz tujine, naše kapljice niso certificirane, saj jih izdelujemo sami.

DATUM IZDELAVE BACHOVIH KAPLJIC

Kapljice niso v naprej pripravljene, tako da ne izgubljajo na kakovosti. Izdelujemo jih sproti, ob naročilu. Upoštevate lahko, da je datum izdelave kapljic datum vašega nakazila na trr. 

VELIKOST STEKLENIČK

Velikost embalaže stekleničk v spletni prodaji je 30 ml – velike stekleničke. 

KODA ZA POPUST

Kodo za popust vpišete ob naročilo, je neprenosljiva, se ne sešteva. Popusti so prej izjema kot pravilo, namenjeni so večjim količinam nakupa.

NAMEN SVETOVANJA

 • Svetovanje je izvedeno z namenom izbire kapljic. Postopek svetovanja izvedemo po gsm ali mailu.

DELOVANJE KAPLJIC

 • Strinjate se, da ta oblika svetovanja in/ali izobraževanja ne spada pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči. Gre za alternativne oblike, ki ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa oziroma zdravljenja, temveč dopolnjujejo. Namen svetovanja oziroma izobraževanja v nobeni meri ne nadomešča zdraviteljstvo.
 • Z nakupom ali prijavo na svetovanje v celoti prevzamete SAMI odgovornost za svojo udeležbo, posledice in svoj napredek v življenju. Zavedate se in potrjujete, da je napredek odvisen od vas, ne od svetovalke, niti od kapljic. Razumete, da so kapljice naravni pomočniki, ki vas podprejo, ne morejo pa delati namesto vas. Uspešnost lahko pričakujete po 3 mesecih jemanja kapljic, saj gre za proces. Za dlje časa trajajoče zadeve pa 6 mesecev ali več. Za bolj površinske zadeve (stres, manjši strah) pa tudi že prej – OB PREDPOSTAVKI, DA JIH REDNO JEMLJETE.

 • Razumete, da svetovanje in produkti ne morejo nadomestiti pomoči in usluge s strani uradne medicine in ne nadomeščajo 1 pomoči. Namen svetovanj ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije uradne medicine. Beseda zdravljenje je uporabljena kot primer boljšega počutja in ni v nobenem primeru zdraviteljstvo.
 • Če jemljete kakršna koli zdravila ali hodite na kakršnekoli terapije, lahko kapljice jemljete kljub terapiji, saj kapljice nimajo stranskih učinkov.
 • Kapljice za daljšo obstojnost vsebujejo žganje hruške viljamovke. Za otroke in dojenčke je mogoče namesto tega dodati jedilni glicerin.

 • S prijavo na svetovanje in z nakupom se strinjate uporabo vaših osebnih podatkov (pošiljanje po pošti) in gsm. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za napačno izbrane kapljice.
 • Kapljice niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
 • Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C in stran od naprav, ki sevajo (GSM, računalnik).