fbpx

Katere BACHOVE KAPLJICE IZBRATI?

 

povezava

spletna

trgovina

 

 

povezava

paketi

(ugodna cena)

 

povezava za osebno svetovanje

preko

telefona

 

ALI

 

izdelava

osebne

 mešanice 

 

ALI

Težko govorite o težavah? Napišite jih!

pisno osebno svetovanje

preko maila

 

Katere Bachove kapljice izbrati?

 

“Esence so vse brez izjeme pridobljene iz cvetov lepih rastlin ali dreves in nobena od njih ni nevarna in ne more povzročiti nobene škode. Njihova uporaba ne zahteva medicinskega znanja in je tako enostavna, da se vsak lahko s temi esencami zdravi doma sam…… Ta postopek zdravljenja sem razvil in z njim seznanil javnost zato, da bi si ljudje, kot ste vi, lahko pomagali sami, bodisi v primeru bolezni ali pa v vrtincih življenja nasploh.” Dr. Bach

 

 

Dilema, dvomi… Katere izbrati med 38 različnimi Bachovimi kapljicami?

Bachovih esenc je 38, vsak cvet vpliva na določeno čustveno stanje. Njihova naloga je, da negativna čustva preobražajo v pozitivna. Izbira pa je popolnoma vaša. 

 

  • Če jih želite izbrati sami (ne potrebujte svetovanja certificirane dr. Bach cvetne terapevtke):
 
  • Imate vprašanja, potrebujete nasvet?  Ne veste, kako uporabljati? Ne veste, koliko časa jemati? Ali jemljete prave kapljice?

Za vas je tu certificirana dr.Bach cvetna terapevtka Polonca. Zeliščarka. Po večletnih izkušnjah dela s svetovanji sem prišla do zaključka, da jim je svetovanje prišparalo €. Ker so dobili PRAVE informacije o rastlinah, o jemanju. In samo prava uporaba lahko prinese pozitivne rezultate. 

 
 
Osebno mešanico želim izbrati sam – obrazec za naročilo osebne mešanice – povezava

 

Če ste še vedno v dilemi, kaj izbrati, namesto vas to strokovno naredi certificirana Bachova cvetna terapevtka. Pokličite zdaj, za hitro dobavo kapljic – povezava.