svetovanje - Bachove CVETNE ESENCE

Svetovanje Bachove cvetne esence je priporočljivo ob nakupu, ni pa obvezno. Priporočamo za pravilno izbiro kapljic. Odgovorimo tudi na vaša dodatna vprašanja.

 

Ste skeptični?

Se ne znajdete?

Ste izbrali pravilno kombinacijo?

Niste prepričani v izbiro?

 

Izbira pravilnih kapljic je ključna za napredek (tako kot pri pravilno izbranem zdravilu). Niste sami! Na voljo vam je svetovanje, kjer vam naša izkušena certificirana in šolana Bachova cvetna terapevtka pomaga pri izbiri kapljic.  Svetovanje priporočamo pri 1 nakupu (razložimo način jemanja), pozneje lahko kupite enako mešanico brez svetovanja.

 

Svetovanje

Pri svetovanju se po pogovoru z vami in naredi mešanico kapljic – do 5 cvetnih esenc, narejene posebej za vas in za vašo aktualno čustveno počutje.

 

Svetovanje vključuje:

  • pogovor z vprašanji (do 20 min),
  • 1 ali več stekleničk (Darilo za vsako stranko! Namesto 10 ml dobite kar 30 ml za isto ceno) sveže namešanih osebnih Bachovih kapljic. To je mešanica več različnih Bachovih kapljic, pripravljenih posebej za vašo težavo. 
  • Ko kapljice porabite in jih želite ENAKO MEŠANICO, poravnate le stroške izdelave Bachovih kapljic (brez svetovanja).

Kako poteka svetovanje, kaj vključuje?

Svetovanje poteka po gsm, skype ali Zoom, traja do 25 minut, lahko pa tudi po e pošti. Po diagnostiki, osebnem pogovoru certificirana Bachova cvetna svetovalka določi pravilno kombinacijo (več) kapljic za vaše čustveno stanje. Naročite svetovanje.

 

Kako naročiti Bachove kapljice?

Kako naročite osebno mešanico?

Osebna mešanica je narejena posebej za vas in prilagojena samo vašim čustvenim stanjem. Naročite osebno mešanico.

 

    Dovoljujem obveščanje po e mailu 1x mesečno