Dr. Edward Bach zdravnik, bakteriolog in homeopat, je začetnik cvetnega zdravljenja. Zavzemal se je za zdravljenje vzrokov bolezni in za vsako bolezen je vzrok v nepredelanih negativnih čustvenih stanjih, ki se sčasoma manifestirajo v bolezen. Zdravil je človeka, ne bolezni! Temveč njen izvor.

Kako vzorci in prepričanja krojijo naše vedenje in vplivajo na zdravje?

Brez čustvene stabilnosti ni zdravega telesa.

 

Vzrok bolezni so zatrta čustvena neravnovesja. Bachove kapljice prinašajo ravnovesje (v umu, mislih, energiji, telesu in duši). Delujejo na vseh nivojih, torej celostno.

Kako Bachove kapljice vplivajo čustva, na vzorce in prepričanja? 

Prepričanja kot vzrok za bolezni. Bachove kapljice delujejo na celotno telo, um, psiho in dušo. Preberite, kako (nezavedna) prepričanja, vzorci, blokirajo energijski pretok v mislih, čustvih in telesu. 

Bachove kapljice delujejo tudi na podzavest in osebno rast, saj ozaveščamo tudi prepričanja. Opisujemo nekaj prepričanj značilnih za bolezni:

 

ASTMA 

Ne morem reči ne. Ne morem povedati, tisto kar čutim.  

 

OSTEOPOROZA

Na nikogar se ne morem zanesti. Nihče me ne podpira.

 

MENSTRUALNE TEŽAVE

Strahovi. Občutki krivde. Pomanjkanje ljubezni do svoje ženske narave, sebe.

 

GLAVOBOL, MIGRENE

Strah, da bi naredili kaj narobe. ne prenesem stresa. Strah, da niso dovolj dobri. Bojijo se biti ranljivi. Živčni, ker jim ne uspe izpolniti pričakovanj drugih.

 

 

V procesu svetovanja pogledamo (nezavedne) vzorce vaših težav, kapljice vam pomagajo pri ozaveščanju in hitrejšem napredku in boljšemu počutju in zdravju. Naročite svetovanjepovezava, za čustveno osvoboditev. Maksimalno se vam bomo posvetili, zraven boste prejeli tudi prave kapljice (sveže pripravljeno mešanico, pripravljeno posebej za vašo težavo).

 

Hitro oddajte naročilo Bahovih kapljic – povezava, dobava v 24/48h. In hitro se bo počutje izboljšalo.