BACHOVE KAPLJICE DOBAVA

Z nakupom soglašate, da ste pred nakupom prebrali splošne pogoje (tudi glede dobave), da jih razumete, jih sprejemate in da se z njimi v celoti strinjate.

 

Kdaj lahko pričakujem Bachove kapljice? Hitrost dobave

Pošiljka bo z naše strani odposlana v 12h oz. najkasneje v 24h po vidnem nakazilu na TRR (v kolikor je nakazilo vidno do 12h istega dne). Čas se lahko v primeru povečanega števila strank poveča na 36h in pri izrednih odsotnostih, boleznih ali dopustih, s čimer ste se tudi strinjali pred nakupom.

 

Neučakani?

Vse zahteva svoj čas in tudi dobava pošiljke, zato naprošamo za strpnost. Za hitre dobave (znotraj 6h od naročila) vam je bila ponujena možnost osebnega prevzema. Za neučakane priporočamo, da jemljete Bachove kapljice nedotika.

 

Kapljice so na poti, sigurno jih boste prejeli, zato prosimo za strpnost še za kakšen dan ali 2. Ste preverili? Morda pa vam je poštar v nabiralniku pustil obvestilo o neuspešni vročitvi.

 

So minila 4 dni od nakazila na TRR, kapljic pa še ni?

Sodelujemo s Pošto Slovenije, povprašajte njih o času dostave pošiljke. Zatorej, če je minilo 3 dni od nakazila na TRR in pošiljke še ni, najbolje, da za več info kontaktirate Pošto Slovenije (ne nas, ker smo vašo pošiljko že oddali in nimamo vpliva na pošiljko). Na Pošti Slovenije pa vam bodo verjetno povedali, da si vzamejo tudi več dni za dostavo in da je pošiljka na poti. Zatorej prosim za več strpnosti.  

Vsa ostala vprašanja naslovite na Pošto Slovenije.

 

 

Nasvet za v bodoče. Se vam za dobavo mudi?

V kolikor bi želeli kapljice prevzeti isti dan (v roku 6h) svetujemo osebni prevzem (v Ljubljani), Za več info 041 905 704.