BACHOVE KAPLJICE DOBAVA

Z nakupom soglašate, da ste pred nakupom prebrali splošne pogoje glede dobave, da jih razumete, jih sprejemate in da se z njimi v celoti strinjate.

 

1) Hitrost dobave Bachovih kapljic? 

bachove kapljice dobava

Pošiljka bo z naše strani odposlana v 12h oz. najkasneje v 24h po vidnem nakazilu na TRR (v kolikor je nakazilo vidno do 12h istega dne).

 

Čas se lahko v primeru povečanega števila strank poveča na 36h in pri izrednih odsotnostih, boleznih ali dopustih, s čimer ste se tudi strinjali pred nakupom.

 

Sodelujemo s Pošto Slovenije, hitrost dobave paketa pa je določena v njihovih pogojih poslovanja. Kapljice boste prejeli v 3 delovnih dneh, zato prosimo za strpnost še za kakšen dan.

Nasvet za v bodoče. Ob naročilu vam je že bila ponujena možnost osebnega prevzema (kapljice dobite v roku nekaj ur oz. v 24 urah). Za neučakane priporočamo osebni prevzem in da jemljete Bachove kapljice nedotika.

Kako pospešiti dobavo kapljic? Da nas obvestite o nakazilu.

 

Imamo več načinov dobave:

  • pošiljanje po pošti – standardno (prejmete v največ 3 delovnih dneh)
  • hitra pošta (prejmete isti dan ali naslednji dan)

Hitra pošta (Sodelujemo s Pošto Slovenije. S hitro pošto je isti dan dobave za pošiljke oddane do 12h, oddane po 12h pa naslednji dan dopoldne. Po ceniku Pošte Slovenije s plačilom po predračunu znaša cca. 12,00 (odvisno od velikosti paketa).

  • Prednostna dobava – osebni prevzem v Ljubljani, Tržnica Moste po dogovoru

2) Se vam za dobavo mudi? Prednostna dobava v roku 24 ur, ali celo v roku nekaj ur, je to mogoče?

V kolikor pošiljko potrebujete takoj oz. isti dan, priporočamo osebni prevzem (vsak delovnik center mesta 8-15h in po 16h tržnica Moste Ljubljana) – v tem primeru dobite pošiljko najpozneje v 24h. V času dopusta osebnih prevzemov ni. Hvala za razumevanje.

 

Strošek poštnine oz. dostave je na strani kupca.

Poštnino zaračunavamo po aktualnem ceniku Pošte Slovenija. 

 

Vprašanja? So minili 3 dnevi od nakazila na TRR, kapljic pa še ni?

 

Ste pomislili, da za vikende poštarji ne delajo?

Ste od plačila (ne od naročila) in od obvestila o oddani pošiljki šteli 3 delovne dni? Po pravilih Pošte Slovenije, lahko pošto pričakujete v 3 delovnih dneh. Dela prosti dnevi se ne štejejo.

 

 

Ste dobro pogledali v nabiralnik?

Morda pa vam je poštar v nabiralniku pustil obvestilo o neuspešni vročitvi.

Sodelujemo s Pošto Slovenije. Zatorej, če je minilo 3 dni od nakazila na TRR in pošiljke še ni, najbolje, da za več info kontaktirate Pošto Slovenije (ne nas, ker smo vašo pošiljko že oddali in nimamo vpliva na dostavo pošiljke). Po oddaji z naše strani vsa ostala vprašanja naslovite na Pošto Slovenije.

 

So minili več kot 3 dnevi od nakazila na TRR, kapljic pa še ni?

Kapljice pošljemo po prejetem nakazilu na TRR (ne po prejetem naročilu). V kolikor so od nakazila minili več kot 3 delovni dnevi in kapljic še niste prejeli, me prosim kontaktirajte.

 

Ste v nabiralnik prejeli listek za prevzem paketa?

Ste morda med reklamami spregledali obvestilo o prevzemu paketa?

 

Poškodovana embalaža

Zelo redko se zgodijo zapleti, da je zaradi malomarnega ravnanja embalaža poškodovana. V tem primeru me prosim pokličite.

 

Izredne situacije

V kolikor pošiljke v 4 delovnih dneh ne prejmete, me kontaktirajte  in skupaj raziskujemo vzrok neprejete pošiljke.