BACHOVE KAPLJICE DOBAVA

Z nakupom soglašate, da ste pred nakupom prebrali splošne pogoje (tudi glede dobave), da jih razumete, jih sprejemate in da se z njimi v celoti strinjate.

Kdaj lahko pričakujem Bachove kapljice? Hitrost dobave

Pošiljka bo z naše strani odposlana v 12h oz. najkasneje v 24h po vidnem nakazilu na TRR (v kolikor je nakazilo vidno do 12h istega dne). Čas se lahko v primeru povečanega števila strank poveča na 36h in pri izrednih odsotnostih, boleznih ali dopustih, s čimer ste se tudi strinjali pred nakupom.

 Sodelujemo s Pošto Slovenije, hitrost dobave paketa pa je določena v njihovih pogojih poslovanja. Kontaktirajte jih. Kapljice so na poti do vas, sigurno jih boste prejeli, zato prosimo za strpnost še za kakšen dan ali 2. Ste dobro preverili? Morda pa vam je poštar v nabiralniku pustil obvestilo o neuspešni vročitvi.

Se vam za dobavo mudi? Dobava v roku nekaj ur…

V kolikor pošiljko potrebujete takoj oz. isti dan, priporočamo osebni prevzem (vsak delovnik center mesta 8-15h in po 16h tržnica Moste Ljubljana) – v tem primeru dobite pošiljko najpozneje v 24h. V času dopusta osebnih prevzemov ni.

Strošek poštnine je na strani kupca. V kolikor pa ste naročili svetovanje, pa je za vas poštnina brezplačna. Poštnino zaračunavamo po aktualnem ceniku Pošte Slovenija. Od 01.01.2019 dalje je poštnina za prenos pošiljk naslednja:

Neučakani?

Vse zahteva svoj čas in tudi dobava pošiljke, zato naprošamo za strpnost. Za hitre dobave (znotraj 6h od naročila) vam je bila ponujena možnost osebnega prevzema. Za neučakane priporočamo osebni prevzem, da nas obvestite o nakazilu in da jemljete Bachove kapljice nedotika.

So minili 3 dnevi od nakazila na TRR, kapljic pa še ni?

Sodelujemo s Pošto Slovenije, povprašajte njih o času dostave pošiljke. Zatorej, če je minilo 3 dni od nakazila na TRR in pošiljke še ni, najbolje, da za več info kontaktirate Pošto Slovenije (ne nas, ker smo vašo pošiljko že oddali in nimamo vpliva na dostavo pošiljke). Vsa ostala vprašanja naslovite na Pošto Slovenije.

Nasvet za v bodoče. Se vam za dobavo mudi?

V kolikor bi želeli kapljice prevzeti isti dan (v roku nekaj ur) svetujemo osebni prevzem (v Ljubljani), Za več info 041 905 704.


Osebni prevzemi v Ljubljani (Tržnica Moste) ob dogovorjeni uri:

– od pon do pet (po 18h)

– vikendi po dogovoru