Certificirana Bachova cvetna terapevtka, izvajalka Bachovih cvetnih terapij – floriterapevtka

Polonca čuda Floriterapevtka, certificirana Bachova cvetna terapija

Polonca Čuda, certificirana Bachova cvetna terapevtka, zeliščarka v praksi!

  • certifikat British Association of Flower Essence Producers
  • rojena na zeliščni kmetiji z več kot 70 letno tradicijo (ki slavi kot posebnost Ljubljanske tržnice), kjer brez kemije pridelujemo zdravilna zelišča, začimbe in zelenjavo.   
  • 30 letna praksa moči (domačih) zdravilnih zelišč in prednosti doma vzgojene zelenjave, brez kemije
  • z njeno pomočjo boste slišanisvetovanje
 

Spletna stran: www.bachovekapljice.si

Elektronska pošta: info.bachove.kapljice@gmail.com

GSM:

041 905 704

FB:

https://www.facebook.com/bachovekapljice.si

Preverjajte certifikate. Kupujte le od certificiranih Bachovih cvetnih terapevtov

+ Šolan, certificiran svetovalec ima dovolj informacij in prave informacije za pravilno izbiro kapljic.

+ Znanje izdelave po originalni recepturi dr. Bach. Sledite certifikatu.

30 let prakse na zeliščni vrtnariji

Polonca, rojena na zeliščni vrtnariji in je celo življenje v stiku z naravo, zelišči.  Zeliščarstvo sem spoznala predvsem skozi PRAKSO.

Pridelavo brez kemije ne zaznava samo telo, temveč tudi radiastezijski inštrumenti, katere uporablja pri svojem delu. Naša zelišča vzgajamo na prav poseben način – po receptu naše prababice, ki je nekoč vodila kmetijo in po več kot 70 letih se je izkazal kot edini pravilen!

Zadovoljne stranke se vračajo vrsto let in pritrjujejo, kar so kupili pri nas, uspe. Naše največje zadovoljstvo so zadovoljne stranke. Kje je ključ, kje je motiv? Delo na dolgi rok, spoštovanje narave in povezovanje z naravnim. Naše delo je ozaveščanje, kako je pomembno biti povezan z naravo in oskrbovanje z zdravimi domačimi pridelki. In ko si povezan, si zdrav.

Bolezen, prekletstvo ali priložnost…

Bolezni niti ne imenujem bolezen, temveč odziv telesa. Mnogi pravijo, ni uspeha brez travme. “Bolezen” je bila moja največja učiteljica in brez nje ne bi spoznala teh prečudovitih metod! Zdravniki so specialisti za zdravljenje telesa, zdravilci pa so opravili ostalo. Oz. kot sami pravijo, so me podprli, da je moje telo zmoglo in sem zmogla – SAMA. Ključno za zdravljenje je sodelovanje. In želim vam predstaviti eno od tehnik, ki vam pomaga, da uspete. In hvaležna vsem prečudovitim dušam, ki ste mi takrat stale ob strani. In spoznala dejstvo, da nismo samo telo…

Osebni nagovor

Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka (poslovni informatik), rojena na zeliščni kmetiji, kjer smo celo življenje pridelovali zdravilna zelišča. Uživam v standardnih in LA plesih, afriških in šamanskih bobnih, skratka povsod, kjer se pleše. Obožujem dobre energije. Rada sem v družbi, rada sem v stiku z naravo, živalskimi prijatelji na tem planetu.

Celostni način zdravljenja na več nivojih

Pomembno je tudi, kaj damo vase. Skrbim za vzgojo, promocijo in prodajo lastno pridelanih domačih pridelkov. Domačih zdravilnih zelišč, začimb in zelenjave.  Poskrbim, da narava pride k vam. Obiščite stran www.trnovskazelisca.siKer imamo radi narav(n)o!

trnovska zelišča Narava in zelišča (o)zdravijo same po sebi. Že tisočletja! Brez stranskih učinkov!

Približujem naravo. Vsem zainteresiranim pomagam, da jim narava postane blizu, jih opominjam, da je naravno najboljše. Jih spodbujam, da izkoristijo darove narave.

Zakaj mi je narava všeč?

Blagodejno deluje ne glede na pripadnost, vero in finančno stanje. Da, pred naravo smo vsi enaki, ne pozna razlik in je lahko dostopna vsem 24 ur in 7 dni v tednu. Ni vam treba plačevati terapevtov, saj si z njimi lahko sami pomagate kjerkoli in kadarkoli. Ne nadomešča pa bolnišničnega zdravljenja.