Bachove kapljice – SONČECE 30 ml

16,00

Pomiri pri zelo velikem strahu, paniki, grozi, pomaga pomiriti pri nočnih morah (pri otrocih). Za okrevanje po jemanju poživil. Lahko tudi preventivo, da do paničnih napadov ne pride. Okrepi hrabrost.

78 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Bachove kapljice – SONČECE, POPON 30 ml

Bachove kapljice sončece uporabite, ko občutite zelo velik strah, ki prehaja v grozo.  Če občutite preganjavico, paranojo. Preživetveni strah ob naravnih nesrečah, potresih, poplavah, požarih in drugih vremenskih ujmah. Prenapetost, bolečine v trebuhu, nočne more pri otrocih. Ko delujemo pod prisilo ali imamo občutek, da nas nekdo ali nekaj tlači navzdol. Za osebe iz živčnih družin. Za ljudi, ki so dlje časa jemali poživila. Za pomiritev živali ob pirotehniki, grmenju.

 

Naravne kapljice Sončece oz. popon pri velikem strahu

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

 

Poznate koga s temi težavami? Podarite kapljice sončece in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Niste sami! Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – SONČECE 30 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…