Dobavitelji Bachovih kapljic

Dobavitelji Bachovih kapljic so lahko različni. Nekateri jih samo preprodajajo, nekateri jih izdelujejo. Bodite pozorni na certifikate! Pomenijo, da je terapevt šolan. Šolan, certificiran svetovalec ima dovolj informacij in prave informacije za pravilno izbiro kapljic.

Preverjajte certifikate! Kupujte le od certificiranih Bachovih cvetnih terapevtov

Imajo znanje izdelave po originalni recepturi dr. Bach. Sledite certifikatu.

Polonca Čuda je certificirana Bachova cvetna terapevtka, izvajalka Bachovih cvetnih terapij – floriterapevtka, zeliščarka v praksi!

  • certifikat British Association of Flower Essence Producers
  • rojena na zeliščni kmetiji z več kot 70 letno tradicijo (ki slavi kot posebnost Ljubljanske tržnice), kjer brez kemije pridelujemo zdravilna zelišča, začimbe in zelenjavo.   
  • 30 letna praksa moči (domačih) zdravilnih zelišč in prednosti doma vzgojene zelenjave, brez kemije
  • z njeno pomočjo boste slišanisvetovanje

dobavitelji Bachovih kapljic

30 let prakse na zeliščni vrtnariji

Polonca, rojena na zeliščni vrtnariji in je celo življenje v stiku z naravo, zelišči.  Zeliščarstvo sem spoznala predvsem skozi PRAKSO.

 

Pridelavo brez kemije ne zaznava samo telo, temveč tudi radiastezijski inštrumenti, katere uporablja pri svojem delu. Naša zelišča vzgajamo na prav poseben način – po receptu naše prababice, ki je nekoč vodila kmetijo in po več kot 70 letih se je izkazal kot edini pravilen!

Zadovoljne stranke se vračajo vrsto let in pritrjujejo, kar so kupili pri nas, uspe. Naše največje zadovoljstvo so zadovoljne stranke. Kje je ključ, kje je motiv? Delo na dolgi rok, spoštovanje narave in povezovanje z naravnim. Naše delo je ozaveščanje, kako je pomembno biti povezan z naravo in oskrbovanje z zdravimi domačimi pridelki. In ko si povezan, si zdrav.

da sem v stiku z naravo, živalskimi prijatelji na tem planetu.

 

 

Celostni način zdravljenja na več nivojih

Pomembno je tudi, kaj damo vase. Skrbim za vzgojo, promocijo in prodajo lastno pridelanih domačih pridelkov. Domačih zdravilnih zelišč, začimb in zelenjave.  Poskrbim, da narava pride k vam. Obiščite stran www.trnovskazelisca.siKer imamo radi narav(n)o!

 

 

Trnovska zelišča. Narava in zelišča (o)zdravijo same po sebi. Že tisočletja! Brez stranskih učinkov!

Približujem naravo. Vsem zainteresiranim pomagam, da jim narava postane blizu, jih opominjam, da je naravno najboljše. Jih spodbujam, da izkoristijo darove narave.

 

Zakaj mi je narava všeč?

Blagodejno deluje ne glede na pripadnost, vero in finančno stanje. Da, pred naravo smo vsi enaki, ne pozna razlik in je lahko dostopna vsem 24 ur in 7 dni v tednu. Ni vam treba plačevati terapevtov, saj si z njimi lahko sami pomagate kjerkoli in kadarkoli. Ne nadomešča pa bolnišničnega zdravljenja.

 

Pisateljica

Izkušnja zdravljenja od neozdravljive bolezni je opisana v knjigi www.popolnozaupanje.si.