Kako izbrati Bachove kapljice?

Izberete jih glede aktualno čustveno stanje, na podlagi trenutnih negativnih čustev. Vprašajte se “Katero negativno čustvo najbolj občutim zdaj?” Npr.: jeza, žalost, depresija, nemoč) in izberite – povezava

Ne veste katere kapljice izbrati?

Za negativna čustvena stanja je na voljo 39 različnih Bachovih esenc. Skeptični? Ste izbrali pravilno kombinacijo? Na voljo vam je svetovanje, kjer vam naša certificirana izkušena šolana svetovalka pomaga pri izbiri kapljic. Pri svetovanju se pogovori z vami in naredi mešanico kapljic – do 5 cvetnih esenc, narejene posebej za vas in za vašo aktualno čustveno počutje. Svetovanje priporočamo pri 1 nakupu, pozneje lahko kupite enako mešanico brez svetovanja.

Kapljice svetovanje. Kako poteka svetovanje, kaj vključuje?

Svetovanje potekaj po gsm, skype, traja 15 minut, lahko pa tudi po e pošti. Po diagnostiki, osebnem pogovoru se določi pravilno kombinacijo (več) kapljic za vaše čustveno stanje.

Kako naročim Bachove kapljice?

Dobava Bachovih kapljic. Kje lahko prevzamem kapljice?

  • Po predhodnem dogovoru na dogovorjenem mestu
  • po pošti, plačilo je možno po predračunu (za vas najcenejša možnost) ali po povzetju. Dobava v 48 h od naročila.

Kdaj in koliko časa je potrebno kapljice jemati?

Priporočamo jemanje ob pojavu negativnih čustev. Lahko tudi preventivno (npr. v prihodnosti imate težko obdobje, zagovor diplomske naloge, sojenje), saj nimajo stranskih učinkov. Sicer priporočamo, da porabite celo stekleničko.

Čas jemanja se podaljša sorazmerno v kolikor vaše težave trajajo že dlje časa – potrebujete več stekleničk. Saj je postopek zdravljenja čustev proces.

Ker je zdravljenje čustev in osvobajanje proces, se število stekleničk povečuje sorazmerno s trajanjem težav. Nerealno bi bilo pričakovati, da boste težavo, ki je trajala 20 let rešili v enem tednu.

Kdaj začnejo Bachove kapljice delovati?

Kapljice začnejo delovati takoj. Zlasti pri živalih in pri dojenčkih boste zelo hitro opazili izboljšanje. Kapljice lahko uporabljate tudi preventivno 7-14 dni prej v kolikor pričakujete stresne dogodke (sodišče, zagovor doktorata, pisanje izpita) in se želite na njih pripraviti. Čustveno in energijsko vas bodo pripravljale na učenje in samo pripravo in potem na zagovor…

Kako hitro se pokažejo učinki Bachovih kapljic? Koliko časa naj jemljem kapljice?

Pozitivni učinki se lahko zelo hitro pokažejo (v kolikor jih zmorete opaziti), v kolikor gre za dlje časa trajajoče čustvo ali staro travmo, se jemlje kapljice, dokler ni izboljšanja.

Ne opažam izboljšanja, kaj je narobe?

Po navadi se za dlje časa trajajoče zadeve oceni delovanje kapljic po 3 mesecih. Saj gre za proces, pri katerem je ključna odločitev ali sodelovanje posameznika za ozdravitev. Priporočamo večmesečno uporabo.

(Čas jemanja se sorazmerno povečuje s trajanjem terapije.) Po 3 mesecih-pri dlje časa trajajočih težavah tudi več, saj delujejo na globja čustva in je zdravljenje proces.

Kdaj lahko ocenim uspešnost delovanja Bachovih kapljic?

Po 3 mesecih-pri dlje časa trajajočih težavah tudi več, saj delujejo na globja čustva in je zdravljenje proces. Mogoče sprva ne bo dosežen cilj, se boste pa počutili bolj umirjeno, samozavestno, močno. Torej bodo izpolnjeni predhodni koraki, ki vas bodo vodili do končnega cilja. Glejte celostno sliko in opazujte tudi ostalo počutje:

Nimam občutka, da bi Bachove kapljice delovale – zakaj tega ne čutim?

Primer nakupa kapljic proti nespečnosti

Stranka naroči kapljice proti nespečnosti. Po enem mesecu jemanja kapljic pove, da veliko bolje spi. In da opaža, da je veliko bolj umirjena, da so se misli umirile, da jo manj skrbi in da so strahovi manjši. Svetujem ji nadaljevanje terapije. Ker morajo biti za to, da dosežemo cilj: odpravo nespečnosti, izpolnjeni tudi drugi koraki (mir v sebi, zaupanje, sproščenost.).

Ko pritrdilo odgovorite na vsa vprašanja, lahko pričakujete izboljšanje.

Ste kapljce jemali več kot 1 mesec (za kratkotrajne čustvene zadeve) in več kot 3 mesece (za dolgotrajne zadeve)? (Čas jemanja se sorazmerno povečuje s trajanjem terapije.) Po 3 mesecih-pri dlje časa trajajočih težavah tudi več, saj delujejo na globja čustva in je zdravljenje proces.

Ste jih redno jemali – 4x na dan po 4 kapljice?

Kaj ste sami naredili za ozdravitev? ZELO POMEMBNO VPRAŠANJE, BACHOVE KAPLJICE NE DELAJO NAMESTO VAS, TEMVEČ VZPODBUJAJO VAŠO ODLOČITEV.

Katere korake ste naredili?

Ste izbrali prave Bachove kapljice? Vedno svetujemo svetovanje, saj vam tako lahko namešamo pravilno kombinacijo za vaša čustva.

Kaj pomeni, če je v kapljicah samo 1 rastlina? Kaj pomeni, če vsebuje več rastlin?

Ena rastlina pomeni zelo fokusno delovanje 100% na vzrok problema. Če vsebujejo več kapljic npr. 4, se učinek kapljic porazdeli na 25%. Npr. 25% strah, 25% sram, 25% krivda in 25% žalost.

Ali kapljice lahko pomagajo živalim?

Seveda, najpogosteje jih dodajajo živalim, ki se prilagajajo na novo okolje, ali prestrašenim najdenčkom s težko preteklostjo. Ali za pomiritev ob novoletnem času.

Preventivna uporaba kapljic

Kapljice lahko uporabljate tudi preventivno, torej, ko čustva še niso prisotna. Priporočamo 7-14 dni prej v kolikor pričakujete stresne dogodke (sodišče, zagovor doktorata, pisanje izpita) in se želite na njih pripraviti. Čustveno vas bodo stabilizirale in energijsko vas bodo podprle in pripravljale vašo motivacijo za na učenje in samo pripravo in potem na zagovor…

Rok uporabnosti kapljic?

Rok uporabnosti pri dodanem naravnemu žganju hrušk viljamovk je najmanj en mesec, pri dodanem naravnem jedilnem glicerinu pa 1 mesec.

Katere so sestavine Bachovih kapljic?

Voda, izvleček rastline in jedilni glicerin ali naravno žganje hrušk viljamovk, kar podaljša obstojnost kapljic.

Zakaj je dodano naravno žganje hrušk viljamovk?

Za daljšo obstojnost in ker je znanstveno dokazano, da se informacije rastlin bolje prenašajo po alkoholu.

Ali je možno kupiti tudi Bachove kapljice brez alkohola?

Seveda, povezava.

Kako jemati Bachove kapljice? Doziranje

2-4 kapljice najmanj 4x na dan pod jezik ali v tekočino (čaj, vodo). Nevarnim živalim lahko dozirate v posodo z vodo. Pred uporabo stekleničko pretresite, da se vsebina prebudi!

Shranjevanje

Na temnem suhem prostoru, odmaknjeno od računalnika in drugih sevanj.

Se vam z dobavo mudi? Dobava v 48h!

Ob naročilu po e-pošti (ali če se vam za dobavo mudi) vas prosimo, da nas tudi pokličete na 041 905 704.

Nosečnost in dojenčki

Primerne so za nosečnice, doječe matere, dojenčke, otroke in najbolj bolne (najbolj rizične skupine ljudi).

Ste bolni in jemljete zdravila? Hkrati lahko jemljete tudi Bachove kapljice!

Bachove kapljice nimajo stranskih učinkov, zato so kompatibilne z vsako diagnozo in terapijo, ki jo že jemljete. Primerne so tudi za nosečnice, doječe matere, dojenčke in najbolj rizično skupino ljudi.