Postopek nakupa Bachovih kapljic

 

 

 

 

Bachove kapljice Izberete glede na:

  • aktualno čustveno stanje, na podlagi trenutnih negativnih čustev.
  • Lahko jih jemljete tudi preventivno (npr. pričakovano stresno obdobje (matura, sodišče, strah pred pirotehniko za živali – za optimalni učinek ob novem letu priporočamo jemanje začetek decembra.)

 

Vprašajte se “Katero negativno čustvo najbolj občutim zdaj?” Npr.: jeza, žalost, depresija, nemoč, krivda) in izberite jih na tej povezavi.

Na voljo popoln asortiman vseh

39 različnih Bachovih kapljic

za transformacijo negativih čustev v pozitivna. 

Skeptični?

Se ne znajdete?

Kupujete prvič?

Ste izbrali pravilno kombinacijo?

Imate vprašanja? Naročite svetovanje!

 

Izbira pravih kapljic je ključna za napredek (tako kot pri zdravilu). Na voljo vam je svetovanje, kjer vam izkušena certificirana in šolana Bachova cvetna terapevtka pomaga pri izbiri kapljic.

 

Kolikokrat je potrebno opraviti osebno svetovanje?

Svetovanje priporočamo pri 1 nakupu, pozneje lahko kupite enako mešanico brez svetovanja. Svetovanje priporočamo, če bi radi zamenjali rastline ali imate dodatna vprašanja o uporabi.

 

Kakšna je cena Bachovih kapljic?

 

Če si jih izberete sami v spletni trgovini ali po mailu pošljete imena rastlin in količino je cena po ceniku, v kolikor potrebujete nasvet, ali jih za vas izberem jaz, se obračuna svetovanje.     

Naročila sem troje Bachove kapljice (močvirska grebenika, macesen, sporiš). Ali lahko jemljem vse hkrati, ali mora biti med jemanjem presledek – in koliko dni?  

Lahko jemljete več Bachovih kapljic hkrati. Sicer je pravilo bolje manj kot več, da bolj fokusno delujejo in da lahko spremljamo od katere rastline je največji učinek na rešitev vašega problema. Lahko jemljete do 7 kapljic hkrati. Lahko jih jemljete tudi sočasno z zdravili. Med jemanjem ni potreben presledek.

 

Koliko časa naj jemljem Bachove kapljice?

Bachove kapljice lahko jemljete dokler ni izboljšanja. Po 1 mesecu jemanja me pokličite, da pogledamo učinek in ali ste izbrali prave kapljice.

 

Kaj pomeni, če je v kapljicah samo 1 rastlina? Kaj pomeni, če vsebuje več rastlin?

Ena rastlina pomeni zelo fokusno delovanje 100% na vzrok problema. Če vsebujejo več kapljic npr. 4, se učinek kapljic porazdeli na 25%. Npr. 25% strah, 25% sram, 25% krivda in 25% žalost.

 

Ali kapljice lahko pomagajo živalim?

Seveda, najpogosteje jih dodajajo živalim, ki se prilagajajo na novo okolje, ali prestrašenim najdenčkom s težko preteklostjo. Ali za pomiritev ob novoletnem času.

 

Se vam z dobavo mudi? Dobava v 48h!

Ob naročilu po e-pošti (ali če se vam za dobavo mudi) vas prosimo, da nas tudi pokličete na 041 905 704.

 

Ali so Bachove kapljice magija?

(vprašanje uporabnice) Bachove kapljice nimajo veze z magijo, to so kapljice iz rastlin, nabranih v ne okrnjeni naravi. Receptura pa je predpisana od dr. Bacha in tudi katere rastline so za posamezno težavo, receptura pa je enaka po celem svetu. Postopka izdelave pa se naučite v Bachovem cvetnem centru ali pri drugih šolah.

 

Ste bolni in jemljete zdravila? Hkrati lahko jemljete tudi Bachove kapljice!

Bachove kapljice nimajo stranskih učinkov, niso v kontraindikaciji z zdravili, zato so kompatibilne z vsako diagnozo in terapijo, ki jo že jemljete. Primerne so tudi za nosečnice, doječe matere, dojenčke in najbolj rizično skupino ljudi.

 

Ali se Bachove kapljice uporablja tudi pri kroničnih boleznih?

Bachove esence se lahko uporabljajo pri vseh vrstah težav, tudi pri čisto fizičnih. Vendar je eno osnovnih načel, ki jih je izpostavil Edvard Bach: vedno zdravimo bolnika in ne bolezen. Zato nikoli ne določimo esence ali kombinacije esenc samo glede na zunanje simptome ali bolezen, vedno glede na posameznika in njegovo počutje, čustva (notranje počutje)… v določenem trenutku.

Bach je menil, da je vse kar doživljamo na telesni ravni (bolezen) samo odraz notranjega neravnovesja in moramo zato, če želimo resnično ozdraveti, pozabiti na zunanje simptome ter zdraviti notranje neravnovesje med telesom in duhom, ki je pravi vzrok različnim duševnim in telesnim težavam. Tako da si lahko v primeru težav z boleznimi seveda pomagamo tudi z esencami, vendar tako, da se pri izbiri osredotočimo na notranje počutje, odzive, ker fizična bolezen je POSLEDICA nepredelanih čustvenih stanj v notranjosti.

 

»Notranje neravnovesje se pojavi, kadar je osebnost neusklajena z dušo oziroma z okoljem, v katerem živi. To stanje lahko povzroči bolezen najprej na miselno čustvenem in slednjič tudi na telesnem nivoju. Vsak bolezenski simptom, naj bo telesne, čustvene ali duševne narave, nam daje posebno sporočilo, ki ga velja v življenju spoznati, sprejeti in uporabiti. Bolezen ni niti strahota niti kazen, ampak le korektiv- sredstvo, ki ga uporablja naša duša, da nas opozori na naše napake, da nas ubrani pred še večjimi zmotami in nam prepreči, da bi si prizadeli še večjo škodo, ter nas povrne na pot resnice in svetlobe, od katere se nikoli ne bi smeli oddaljiti.« – Edward Bach