Kako izbrati kapljice?

Izberete jih glede aktualno čustveno stanje, na podlagi trenutnih negativnih čustev. Vprašajte se “Katero čustvo čutim?” (jeza, žalost, depresija, nemoč) in izberite – povezava

Ne veste katere kapljice izbrati?

Na voljo je 39 različnih Bachovih esenc. Skeptični? Na voljo vam je svetovanje, kjer vam naša certificirana izkušena šolana svetovalka pomaga pri izbiri kapljic. Pri svetovanju se pogovori z vami in naredi mešanico kapljic – do 5 cvetnih esenc, narejene posebej za vašo aktualno čustveno počutje. Priporočamo pri 1 nakupu, pozneje lahko kupite enako mešanico brez svetovanja.

Kapljice svetovanje. Kako poteka svetovanje, kaj vključuje?

Svetovanje potekaj po gsm, skype, traja 15 minut, lahko pa tudi po e pošti. Po diagnostiki, osebnem pogovoru se določi pravilno kombinacijo (več) kapljic za vaše čustveno stanje.

Kako naročite kapljice?

Kapljice izberete glede na trenutno čustveno stanje in jih naročite v spletni trgovini ali po gsm 041 905 704 ali info.bachove.kapljice@gmail.com.

Dobava. Kje lahko prevzamem kapljice?

Po predhodnem dogovoru na dogovorjenem mestu ali vam jih pošljemo po pošti, plačilo je možno po predračunu (ceneje) ali po povzetju. Dobava v 48 h od naročila.

Kdaj in koliko časa je potrebno kapljice jemati?

Priporočamo jemanje ob pojavu negativnih čustev. Lahko tudi preventivno (npr. v prihodnosti imate težko obdobje, zagovor diplomske naloge, sojenje), saj nimajo stranskih učinkov. Sicer priporočamo, da porabite celo stekleničko.

Čas jemanja se podaljša sorazmerno v kolikor vaše težave trajajo že dlje časa – potrebujete več stekleničk. Saj je postopek zdravljenja čustev proces.

Kako hitro se pokažejo učinki?

Kapljice delujejo takoj. Pozitivni učinki se lahko zelo hitro pokažejo, v kolikor gre za dlje časa trajajoče čustvo ali staro travmo, se jemlje kapljice, dokler ni izboljšanja. Saj gre za proces. Priporočamo večmesečno uporabo. Zlasti pri živalih in pri dojenčkih boste zelo hitro opazili izboljšanje. Kapljice lahko uporabljate tudi preventivno 7-14 dni prej v kolikor pričakujete stresne dogodke (sodišče, zagovor doktorata, pisanje izpita) in se želite na njih pripraviti. Čustveno in energijsko vas bodo pripravljale na učenje in samo pripravo in potem na zagovor…

Ali kapljice lahko pomagajo živalim?

Seveda, najpogosteje jih dodajajo živalim, ki se prilagajajo na novo okolje, ali prestrašenim najdenčkom s težko preteklostjo. Ali za pomiritev ob novoletnem času.

Preventivna uporaba kapljic

Kapljice lahko uporabljate tudi preventivno, torej, ko čustva še niso prisotna. Priporočamo 7-14 dni prej v kolikor pričakujete stresne dogodke (sodišče, zagovor doktorata, pisanje izpita) in se želite na njih pripraviti. Čustveno in energijsko vas bodo pripravljale na učenje in samo pripravo in potem na zagovor…

Rok uporabnosti kapljic?

Rok uporabnosti pri dodanem naravnemu žganju hrušk viljamovk je najmanj en mesec, pri dodanem naravnem jedilnem glicerinu pa 1 mesec.

Kako jemati Bachove kapljice? Doziranje

2-4 kapljice najmanj 4x na dan pod jezik ali v tekočino (čaj, vodo). Nevarnim živalim lahko dozirate v posodo z vodo. Pred uporabo stekleničko pretresite, da se vsebina prebudi!

Shranjevanje

Na temnem suhem prostoru, odmaknjeno od računalnika in drugih sevanj.

Se vam z dobavo mudi? Dobava v 48h!

Ob naročilu po e-pošti (ali če se vam za dobavo mudi) vas prosimo, da nas tudi pokličete na 041 905 704.

Nosečnost in dojenčki

Primerne so za nosečnice, doječe matere, dojenčke, otroke in najbolj bolne (najbolj rizične skupine ljudi).

Ste bolni in jemljete zdravila? Hkrati lahko jemljete tudi Bachove kapljice!

Bachove kapljice nimajo stranskih učinkov, zato so kompatibilne z vsako diagnozo in terapijo, ki jo že jemljete. Primerne so tudi za nosečnice, doječe matere, dojenčke in najbolj rizično skupino ljudi.