Ali je delovanje Bachovih kapljic dokazano?

Delovanje Bachovih kapljic je dokazano, razvil jih je zdravnik dr. Bach, razširjene so po celi Evropi in še čez. Potrjene s strani WHO in 100% naravne in nimajo stranskih učinkov.

 

Kako izbrati Bachove kapljice?

Izberete jih glede aktualno čustveno stanje, na podlagi trenutnih negativnih čustev. Vprašajte se “Katero negativno čustvo najbolj občutim zdaj?” Npr.: jeza, žalost, depresija, nemoč) in izberite jih lahko na tej povezavi.

 

Katere Bachove kapljice izbrati?

Za transformacijo negativih čustev v pozitivna je na voljo 39 različnih Bachovih kapljic. Skeptični? Ste izbrali pravilno kombinacijo? Izbira pravilnih kapljic je ključna za napredek (tako kot pri zdravilu). Na voljo vam je svetovanje, kjer vam naša izkušena certificirana in šolana Bachova cvetna terapevtka pomaga pri izbiri kapljic. Pri svetovanju se pogovori z vami in naredi mešanico kapljic – do 5 cvetnih esenc, narejene posebej za vas in za vašo aktualno čustveno počutje. Svetovanje priporočamo pri 1 nakupu, pozneje lahko kupite enako mešanico brez svetovanja.

 

Se ne znajdete? Naročate prvič in potrebujete svetovanje? Kako poteka svetovanje, kaj vključuje?

Svetovanje poteka po gsm, skype, traja 15 minut, lahko pa tudi po e pošti. Po diagnostiki, osebnem pogovoru certificirana Bachova cvetna svetovalka določi pravilno kombinacijo (več) kapljic za vaše čustveno stanje. Naročite svetovanje.

Kako naročite Bachove kapljice?

  • spletni trgovini ali po gsm
  • 041 905 704 ali info.bachove.kapljice@gmail.com (vpišete rastline+dodatek (jedilni glicerin ali naravno žganje hrušk viljamovk) 
  • ali preko FB Bachove kapljice

Dobava Bachovih kapljic?

Bachove kapljice pošljemo po pošti v 48h po vidnem nakazilu na trr. Kako pospešiti rok dobave? Pošljite obvestilo o vplačilu in nas o tem obvestite na 041 905 704 ali info.bachove.kapljice@gmail.com  (ZADEVA: PLAČILO). Več na tej povezavi.

 

Kapljic še nisem prejel. Kdaj jih bom prejel/a Bachove kapljice?

Z naše strani bodo oddane v 48h od naročila, za ostale podatke se obrnite na Pošto Slovenije.

 

Želite prejeti Bachove kapljice v roku 12h?

Svetujemo vam osebni prevzem v Ljubljani. Pokličite nas 041 905 704.

Kdaj in koliko časa je potrebno kapljice jemati?

Priporočamo jemanje ob pojavu negativnih čustev. Jemljete jih dokler ni izboljšanja, lahko tudi preventivno (npr. v prihodnosti imate težko obdobje, zagovor diplomske naloge, sojenje), saj nimajo stranskih učinkov. Sicer priporočamo, da porabite celo stekleničko.

Čas jemanja se podaljša sorazmerno v kolikor vaše težave trajajo že dlje časa – potrebujete več stekleničk. Saj je postopek zdravljenja čustev proces. Bachove kapljice vas samo podpirajo pri vaši odločitvi in vaši pripravljenosti za spremembo. Ne delujejo na silo, kot kemija, temveč za vas, v vašem najboljšem tempu. 

Ker je zdravljenje čustev in osvobajanje proces, se število stekleničk povečuje sorazmerno s trajanjem težav. Nerealno bi bilo pričakovati, da boste težavo, ki je trajala 20 let rešili v enem tednu oz. mesecu.

 

Kdaj začnejo Bachove kapljice delovati?

Kapljice začnejo delovati takoj. Zlasti pri živalih in pri dojenčkih boste zelo hitro opazili izboljšanje. Kapljice lahko uporabljate tudi preventivno 7-14 dni prej v kolikor pričakujete stresne dogodke (sodišče, zagovor doktorata, pisanje izpita) in se želite na njih pripraviti. Čustveno in energijsko vas bodo pripravljale na učenje in samo pripravo in potem na zagovor…

 

Kako hitro se pokažejo učinki Bachovih kapljic? Koliko časa naj jemljem kapljice?

Pozitivni učinki se lahko zelo hitro pokažejo (v kolikor jih zmorete opaziti), v kolikor gre za dlje časa trajajoče čustvo ali staro travmo, se jemlje kapljice, dokler ni izboljšanja.

Jemljem zdravila, hodim na terapije ali lahko jemljem Bachove kapljice?

Seveda, nimajo kontraindikacij, lahko jih jemljete sočasno s terapijo.

 

Za skeptike. Imajo Bachove kapljice stranske učinke? Kaj gre lahko narobe.

Nimajo, zato so primerne tudi za najbolj ranljive skupine ljudi: nosečnice, doječe matere, novorojenčke, otroke, umirajoče in živali. Najslabše, kar se lahko zgodi je, da se težava ne reši. Nikoli pa ne bodo povzročile poslabšanja situacije.

Ne opažam izboljšanja, kaj je narobe?

Po navadi se za dlje časa trajajoče zadeve oceni delovanje kapljic po 3 mesecih. Saj gre za proces, pri katerem je ključna odločitev ali sodelovanje posameznika za ozdravitev. Priporočamo večmesečno uporabo.

(Čas jemanja se sorazmerno povečuje s trajanjem terapije.) Po 3 mesecih-pri dlje časa trajajočih težavah tudi več, saj delujejo na globja čustva in je zdravljenje proces.

 

Kdaj lahko ocenim uspešnost delovanja Bachovih kapljic?

Po 3 mesecih-pri dlje časa trajajočih težavah tudi več, saj delujejo na globja čustva in je zdravljenje proces. Mogoče sprva ne bo dosežen cilj, se boste pa počutili bolj umirjeno, samozavestno, močno. Torej bodo izpolnjeni predhodni koraki, ki vas bodo vodili do končnega cilja. Glejte celostno sliko in opazujte tudi ostalo počutje:

 

Nimam občutka, da bi Bachove kapljice delovale – zakaj tega ne čutim?

Primer nakupa kapljic proti nespečnosti

Stranka naroči kapljice proti nespečnosti. Po enem mesecu jemanja kapljic pove, da veliko bolje spi. In da opaža, da je veliko bolj umirjena, da so se misli umirile, da jo manj skrbi in da so strahovi manjši. Svetujem ji nadaljevanje terapije. Ker morajo biti za to, da dosežemo cilj: odpravo nespečnosti, izpolnjeni tudi drugi koraki (mir v sebi, zaupanje, sproščenost.).

Ste izbrali prave kapljice? Morda niste izbrali pravih kapljic, kar je zelo pomembno za rezultat. Naročite svetovanje in s tem se bo ukvarjala strokovna floriterapevtka.

Ko pritrdilno odgovorite na ta vprašanja, lahko pričakujete izboljšanje.

  • Ste kapljice jemali več kot 1 mesec (za kratkotrajne čustvene zadeve) in več kot 3 mesece (za dolgotrajne zadeve)? (Čas jemanja se sorazmerno povečuje s trajanjem terapije.) Po 3 mesecih-pri dlje časa trajajočih težavah tudi več, saj delujejo na globja čustva in je zdravljenje proces.

  • Ste jih redno jemali – 4x na dan po 4 kapljice?

  • Kaj ste sami naredili za ozdravitev? ZELO POMEMBNO VPRAŠANJE, BACHOVE KAPLJICE NE DELAJO NAMESTO VAS, TEMVEČ VZPODBUJAJO VAŠO ODLOČITEV.

  • Katere korake ste naredili?

  • Ste izbrali prave Bachove kapljice? Vedno svetujemo svetovanje, saj vam tako lahko namešamo pravilno kombinacijo za vaša čustva.

Kaj pomeni, če je v kapljicah samo 1 rastlina? Kaj pomeni, če vsebuje več rastlin?

Ena rastlina pomeni zelo fokusno delovanje 100% na vzrok problema. Če vsebujejo več kapljic npr. 4, se učinek kapljic porazdeli na 25%. Npr. 25% strah, 25% sram, 25% krivda in 25% žalost.

Ali kapljice lahko pomagajo živalim?

Seveda, najpogosteje jih dodajajo živalim, ki se prilagajajo na novo okolje, ali prestrašenim najdenčkom s težko preteklostjo. Ali za pomiritev ob novoletnem času.

Preventivna uporaba kapljic

Kapljice lahko uporabljate tudi preventivno, torej, ko čustva še niso prisotna. Priporočamo 7-14 dni prej v kolikor pričakujete stresne dogodke (sodišče, zagovor doktorata, pisanje izpita) in se želite na njih pripraviti. Čustveno vas bodo stabilizirale in energijsko vas bodo podprle in pripravljale vašo motivacijo za na učenje in samo pripravo in potem na zagovor…

Rok uporabnosti kapljic?

Rok uporabnosti pri dodanem naravnemu žganju hrušk viljamovk je najmanj en mesec, pri dodanem naravnem jedilnem glicerinu pa največ 1 mesec.

Katere so sestavine Bachovih kapljic?

Voda, izvleček rastline (vsaka rastlina za posamezno negativno čustvo) in jedilni glicerin ali naravno žganje hrušk viljamovk, kar podaljša obstojnost kapljic.

Zakaj je dodano naravno žganje hrušk viljamovk?

Za daljšo obstojnost in ker je znanstveno dokazano, da se informacije rastlin bolje prenašajo po alkoholu.

Ali je možno kupiti tudi Bachove kapljice brez alkohola?

Seveda, povezava.

Kako jemati Bachove kapljice? Doziranje

4 kapljice 4x na dan pod jezik ali v tekočino (čaj, vodo). Nevarnim živalim lahko dozirate v posodo z vodo. Pred uporabo stekleničko pretresite, da se vsebina prebudi!

Shranjevanje

Na temnem suhem prostoru, odmaknjeno od računalnika in drugih sevanj.

Se vam z dobavo mudi? Dobava v 48h!

Ob naročilu po e-pošti (ali če se vam za dobavo mudi) vas prosimo, da nas tudi pokličete na 041 905 704.

Nosečnost in dojenčki

Primerne so za nosečnice, doječe matere, dojenčke, otroke in najbolj bolne (najbolj rizične skupine ljudi).

 

Ste bolni in jemljete zdravila? Hkrati lahko jemljete tudi Bachove kapljice!

Bachove kapljice nimajo stranskih učinkov, niso v kontraindikaciji z zdravili, zato so kompatibilne z vsako diagnozo in terapijo, ki jo že jemljete. Primerne so tudi za nosečnice, doječe matere, dojenčke in najbolj rizično skupino ljudi.

 

Ali so Bachove kapljice magija?

(vprašanje uporabnice) Bachove kapljice nimajo veze z magijo, to so kapljice iz rastlin, nabranih v ne okrnjeni naravi. Receptura pa je predpisana od dr. Bacha in tudi katere rastline so za posamezno težavo, receptura pa je enaka po celem svetu. Postopka izdelave pa se naučite v Bachovem cvetnem centru ali pri drugih šolah.