BACHOVE KAPLJICE VPRAŠANJA KUPCEV

Kaj je Bachova cvetna terapija? 

Bachove kapljice pogosta vprašanja. Tu sem napisala najpogostejša vprašanja o Bachovih kapljicah.

V kolikor niste dobili odgovora, bom vesela vašega vprašanja na tej povezavi.

 

Je Bachova cvetna terapija dokazana? Je varna, je priznana?

To je terapija z naravnimi kapljicami (pridobljene so iz cvetov narave) in delujejo na področje čustev, psihe, notranje stabilnosti (podzavesti) in zdravljenju duše (nadzavesti), ki vplivajo na fizično telo (zdravljenje bolezni). Bachove esence zdravijo dušo in človeka, ne simptome.

  • Kdo je začetnik Bachove cvetne terapije, je varna, je priznana

Začetnik Bachove cvetne terapije je zdravnik, infektolog, homeopat dr. Bach. Je svetovno znana, priznana s strani WHO (svetovna zdravstvena organizacija) – povezava in 100% naravne in nimajo stranskih učinkov.

 

Kupci so vprašali

Ali so Bachove kapljice na nealkoholni osnovi primerne za otroka starega 3 leta in 9 mesecev?

Seveda, Bachove kapljice ne vsebujejo neželenih stranskih učinkov in so primerne tudi za novorojenčke in otroke, tudi za mladiče živali. Narejene so seveda brez alkohola. Najpogostejša uporaba – zobitev, krči, odvajanje od dude, prvi vstop v vrtec, navajanje na svojo posteljico. Odvajanje pretirane navezanosti na mamo. Različni strahovi. Bachove kapljice za dojenčke in najmlajše – povezava.

Kako dolgo imam kapljice, so za cel mesec?

Bachove kapljice v velikosti stekleničke 30 ml lahko imate cel mesec v kolikor je v njih dodano naravno žganje hrušk viljamovk. V kolikor je dodan jedilni glicerin pa do roka uporabnosti.

Ali jih je pametno vzeti tudi pred spanjem?

Bachove kapljice jemljete po predpisanem protokolu (ure v dnevu niso tako pomembne). Da, lahko vzamete tudi pred spanjem.

Ali lahko 5-letnik uživa Bachove esence z namenom premagovanja strahu pred vrtcem ter lažje premagovanje ločitve ob vstopu v vrtec. Kakšni so učinki teh kapljic na otroke in ali je varno za otroka?

Bachove kapljice nimajo neželenih stranskih učinkov, uživajo jih lahko tudi novorojenčki in tudi 5-letni otroci. Kapljice delujejo na negativna čustva, ki se pojavljajo ob ločitvi od matere, strahu, ob uvajanju v novo okolje (občutek varnosti), tudi pri socializaciji. Bachove kapljice uporabljajo tudi starejši otroci, ko gredo prvič na počitnice ali šolo v naravi brez staršev.

Učinki so vidni na psihični ravni, transformirajo negativna čustva v pozitivna.

Bachove kapljice so varne (tudi za nosečnice, doječe matere, novorojenčke,dojenčke, otroke, starejše in živali), saj nimajo nobenih neželenih stranskih učinkov. Jemljete jih lahko celo že ob predpisani terapiji, saj niso v kontraindikaciji z zdravili. Kaj je najslabše, kar se lahko zgodi – da težave ne izzvenijo in najboljše, kar se lahko zgodi, da se težava odpravi.

Niste dobili odgovora na vprašanje? Pokličite ali pišite mi.