visok pritisk

Imate visok pritisk?

Visok pritisk – kako si pomagati? Na tržišču je veliko naravnih izdelkov, ki znižujejo visok pritisk. Morda jemljete tudi zdravila za znižanje pritiska. Bistvo visokega pritiska pa je drugje.

Vas tare visok pritisk? Kaj vam sporoča visok pritisk

Gre za odziv telesa  na dogajanje znotraj vas in s tem za učenje in komunikacijo vaše duše. Jo znate poslušati? Jo zmorete slišati? Ta se želi osvoboditi tega, kar jo tare, tega balasta, ki boli. Te jeze, krivice, zamere, ki jo tišči. In to ji uspe vsakič, ko vam ob konfliktu “poči film”. Zgodi se “navidezno” olajšanje, a le za kratek čas. Saj jeza prinaša jezo. 

Pomaga, če le prepoznate in razumete (ali poskušate razumeti) pomen visokega pritiska. Čustva in občutki so izraz duše, pokazatelj dogajanja v vaši notranjosti. Visok pritisk je tu za vas in zaradi vas. Pomembno je, da si ga priznate in tudi to, da zaradi tega niste slabši. Da sprejmete odgovornost in aktivnost: Kaj bom JAZ naredil/a za boljše počutje? Da se poberete, ali pa poiščete pomoč. 

“Človek po nepotrebnem ustvarja težave. Želim, da razumete, da v življenju ni težav razen teh, ki teh, ki jih ustvarite sami.” Osho

Da NE vztrajate v teh čustvih. Ni vam treba trpeti! Za čustveno olajšanje in boljše počutje vas (in posledično ljudi okoli vas).

Kako si pomagati pri visokem pritisku na naraven način? 

Dr. Edward Bach, zdravnik, homeopat je rešitev za osamljenost našel v naravi (več o njem – povezava). Zavzemal se je za odpravo vzrokov bolezni, te pa našel v “negativnih” čustvih, ki niso predelana. Ta čustva dobesedno pojemo in se kopičijo v nas in se včasih naselijo na kak organ v telesu (v tem primeru na srce).

Zakaj Bachove kapljice?

Kaj gre lahko narobe? Nič! Vračajo notranji mir.

Kapljice so naravne, neškodljive, brez neželenih stranskih učinkov. Jemljete jih lahko ob vsaki postavljeni diagnozi, ali ob uživanju terapije.  Niste sami. Strokovna podpora certificirane svetovalke na voljo za svetovanje (povezava).

“Ko enkrat opaziš lepoto življenja, se prične grdo razblinjati. Če pričneš gledati na življenje z radostjo, se začne žalost razblinjati. Ne moreš imeti raja in pekla istočasno. Le eno lahko imaš. Izbira je tvoja.” Osho

Čustvo je v vas, nihče tega koraka ne more narediti namesto vas.

Če naročite zdaj (povezava), jih lahko dobite po pošti že v 24/48h. 

Kakovostne, cenovno ugodne, primerne za vsak žep. Stale vas bodo manj kot ena kava na dan, učinek dobrega počutja pa bo trajal več kot popita kava.

 

NAROČILO – povezava

Pogum ni odsotnost strahu, temveč zmaga nad njim. Pogumen človek ni tisti, ki strahu ne čuti, ampak tisti, ki strah premaga.

NELSON MANDELA

 

Poznate koga, ki je v stiski?

Pomagajte in podarite kapljice! Za odlično počutje.