Terapija z Bachovimi cvetnimi esencami, kako poteka?

100% naravna terapija z Bachovimi cvetnimi esencami

 

terapija z Bachovimi cvetnimi esencami

poteka v obliki individualnega svetovanja, ki ga priporočamo ob prvem nakupu (ni obvezen). Svetovanje lahko opravite zase ali za drugo osebo.

Na podlagi pogovora se določi pravilne kapljice ali kombinacijo več najbolj učinkovitih Bachovih kapljic, ki najbolje ustreza(jo) trenutnemu stanju in počutju.

 

 

 
 

Ni vam treba trpeti! Pokličite zdaj, za hitro dobavo kapljic. Osebni prevzem že v nekaj urah (v primeru gneče še isti dan).

 

Kaj prinaša Bachova cvetna terapija? Čustveno osvobajanje,  čustveno stabilnost, notranjo moč in notranji mir. Vaše boljše počutje  (in ljudi v vaši okolici) z podporo Bachovih cvetnih kapljic, brez stranskih učinkov!

 

 

 

Terapija z Bachovimi cvetnimi esencami. Svetuje certificirana dr. Bach cvetna terapevtka. Zakaj priporočamo svetovanje?

Svetovanje ni obvezno, ga pa priporočamo za pravilno izbiro kapljic. V sveže pripravljeni mešanici je namešana namreč kombinacija različnih rastlin. V kolikor ste prepričani, lahko kapljice izberete v spletni trgovini.

Svetovanje se izvaja:
  • po gsm ali skypu ali Zoomu

Kapljice so varne, brez stranskih učinkov in so primerne tudi za dojenčke, nosečnice in doječe matere. Pa tudi za starejše, zelo bolne, ki že jemljejo terapijo, saj niso v kontraindikaciji z zdravili. Tudi za zelo bolne, onkološke bolnike, saj niso v kontraindikaciji z zdravili. Primerne tudi za živali.

 

Cenik

  • 1x svetovanje + 1x kapljice = 30 €
  • 1x svetovanje + 2x kapljice = 40 €
  • 2x svetovanje (za mamo in otroka ali za vas in žival) + 2x kapljice = 60 €

Cene vsebujejo DDV, v primeru pošiljanja po pošti dodamo poštnino v vrednosti 2,5€ (v izogib visokim stroškom poštnine svetujemo plačilo po predračunu).

 

Bachova cvetna terapija s svetovanjem vključuje:

  • osebni pogovor,
  • osebni pregled blokad,
  • 1 veliko stekleničko (30 ml) Bachovih kapljic (ob doplačilu lahko več stekleničk). To je sveže pripravljena osebna mešanica več različnih Bachovih kapljic, pripravljenih posebej za vašo težavo. 
  • Ko kapljice porabite in želite ENAKO MEŠANICO, poravnate le stroške izdelave Bachovih kapljic (brez svetovanja)

Naročite svetovanje zdaj, za hitro dobavo kapljic.