Strah pred testi, strah pred šolo

Strah pred testi, strah pred šolo, strah pred spraševanjem?

Kako si pomagati pred testi in se umiriti pred testi? Vam je neprijetno, ko znate, znanja pa ne znate pokazati? Ker imate tremo, premalo zaupanja, premalo poguma…

Ko pride strah pred neuspehom

Najpomembnejši strahovi pri testih v šoli so:

  • Strah pred neuspehom.
  • Strah, da bom razočaral starše.
  • Ne verjamem, da znam dovolj. Dvom v svoja znanja in sposobnosti.
  • Pomanjkanje zaupanja vase.
  • Pomanjkanje zaupanja, da zmorete.
  • Prevelika trema in s tem povezani strahovi.
  • Strah pred posledicami – kazen.
  • Nisem dovolj dober, nisem vreden.
  • Naročite svetovanje naše strokovne sodelavke, ki vam bo pomagala izbrati kapljice.

Čustva in občutki so izraz duše, pokazatelj dogajanja v vaši notranjosti. Priznajte si tudi to, da zaradi tega niste slabši. Da sprejmete odgovornost in aktivnost: Kaj bom JAZ naredil/a za boljše počutje? Da se poberete, ali pa poiščete pomoč. 

“Človek po nepotrebnem ustvarja težave. Želim, da razumete, da v življenju ni težav razen teh, ki teh, ki jih ustvarite sami.” Osho

Da NE vztrajate v teh čustvih. Ni vam treba trpeti! Za čustveno olajšanje in boljše počutje vas (in posledično ljudi okoli vas).

Kako si pomagati pri strahu pred testi, strahu pred šolo? 

Dr. Edward Bach, zdravnik, homeopat je rešitev za osamljenost našel v naravi (več o njem – povezava). Zavzemal se je za odpravo vzrokov bolezni, te pa našel v “negativnih” čustvih, ki niso predelana.

Zakaj Bachove kapljice?

Kaj gre lahko narobe? Nič! Vračajo notranji mir.

Kapljice so naravne, neškodljive, brez neželenih stranskih učinkov. Jemljete jih lahko ob vsaki postavljeni diagnozi, ali ob uživanju terapije.  Niste sami. Strokovna podpora certificirane svetovalke na voljo za svetovanje (povezava).

“Ko enkrat opaziš lepoto življenja, se prične grdo razblinjati. Če pričneš gledati na življenje z radostjo, se začne žalost razblinjati. Ne moreš imeti raja in pekla istočasno. Le eno lahko imaš. Izbira je tvoja.” Osho

Čustvo je v vas, nihče tega koraka ne more narediti namesto vas.

Če naročite zdaj (povezava), jih lahko dobite po pošti že v 24/48h. 

Kakovostne, cenovno ugodne, primerne za vsak žep. Stale vas bodo manj kot ena kava na dan, učinek dobrega počutja pa bo trajal več kot popita kava.

 

NAROČILO – povezava

Pogum ni odsotnost strahu, temveč zmaga nad njim. Pogumen človek ni tisti, ki strahu ne čuti, ampak tisti, ki strah premaga.

NELSON MANDELA

Poznate koga, ki je v stiski?

Pomagajte in podarite kapljice! Za odlično počutje.