SPOROČILO UPANJA

Prinašam sporočilo upanja in hkrati zaupanja vsem bolnim in staršem ali svojcem bolnih, ki obupujete, ali ste skoraj že obupali.

Obstaja pot do zdravja in ozdravitev je možna

Zase lahko rečem, da sem raziskovalka bolezni v praksi. Začela sem tam, kjer je najtežje, pri sebi. Pri soočenju s sabo, s svojo temo.

Od iskanja prave diagnoze, ujetost v kalupe zdravljenja, do zdravil, ki niso pomagala. Z zamenjavami zdravnikov. Z dolgimi leti zdravljenja v Sloveniji in tujini. Do tvegane težke operacije. In na koncu vedno posije sonce… Zdravje!

 

Bolezen, prekletstvo ali priložnost…

Bolezni niti ne imenujem bolezen, temveč sporočilo duše in odziv telesa“Bolezen” je bila moja največja učiteljica. Izkusila sem jo v mladih letih. Tako premlada za to izkušnjo, tako premlada za to odgovornost. In to je bil zame in za moje starše kar velik (čustveni, finančni, energijski, psihološki) zalogaj. Hkrati pa velika preizkušnja, spoznavanje in učenje in pot.

Kako do upanja, kako do zaupanja

 

Danes  na delim svojo izkušnjo in uspeha pri zdravljenju opogumljam vse  bolne (z enako diagnozo in tudi drugimi boleznimi) in tudi tiste, ki se odločijo za operacijo, saj je za mano težka in tvegana operacija – ki se je zame končala SREČNO

 

Spoznala sem, da za celostno zdravje ni dovolj le zdravo telo.

Raziskovala celostne načine zdravljenja na več nivojih

  • telo, um (čustva), duša
  • www.bachovekapljice.si (Za zaupanje, vero, stabilnost čustev, uma in duha)
  • www.trnovskazelisca.si (Spoznajte vrednost domače pridelave brez kemije, zelišč, začimb, sadik, zelenjave)
  • rezerviranje individualni posvet z mano (mail: info.bachove.kapljice@gmail.com)

Več o moji pozitivni izkušnji zdravljenja – povezava