POMOČ BACHOVIH KAPLJIC- SVETOVANJE CERTIFICIRANE DR.BACH CVETNE TERAPEVTKE POLONCE​

pomoc-bachove-kapljicePomoč Bachovih kapljic.  Izbira pravih Bachovih cvetnih kapljic je ključnega pomena za doseganje optimalnega duševnega in čustvenega ravnovesja. Certificirana terapevtka po dr. Bachu Polonca Čuda je zeliščarka že od rojstva. Imam globoko razumevanje naravnih esenc in njihovega vpliva na naše čustveno stanje.

Zakaj se priporoča svetovanje:

  • V kolikor niste o Bachovih kapljicah dobro podučeni, se odsvetuje se samostojna izbira kapljic, saj lahko nepravilna kombinacija prinese pomanjkanje želenih rezultatov.
  • Pomanjkanje pravih informacij o lastnostih posameznih cvetnih esenc lahko vodi v nepravilno uporabo. Pri svetovanju odgovorim na vsa vaša vprašanja.
  • Izobraževanje o Bachovih kapljicah je ključnega pomena, saj nam omogoča, da razumemo, kako delujejo in kako jih pravilno uporabljati. Terapevtka poda dragocene nasvete o tem, kako pravilno uporabljati kapljice glede na vaše specifične čustvene potrebe.

Kvalitetne kapljice so pravilno pripravljene in vsebujejo prave esence, kar zagotavlja optimalne rezultate.

Naša prednost je cenovna ugodnost. Večja steklenička 30 ml za ceno 10 ml. Omejena ponudba, samo še kratek čas! Cena, ki jo vložite v kakovostne Bachove kapljice in odlično počutje, se lahko hitro povrne v obliki izboljšanega čustvenega počutja in notranjega miru. Le 1 euro na dan za ohranjanje odličnega duševnega zdravja.

V kolikor potrebujete podporo pri svetovanju, sem na voljo kot terapevtka. Pokličite me ali mi pišite. Za dodatne informacije in zanimive članke! Na sveže novice pa spremljajte moj FB/IG profil:

 

Izvaja se:
  • po gsm ali
  • preko elektronske pošte – kontakt.

Kako poteka svetovanje, kaj vključuje?

Svetovanje priporočamo za pravilno izbiro kapljic. V sveže pripravljeni mešanici je namešana namreč kombinacija različnih rastlin. V kolikor ste prepričani, lahko kapljice izberete v spletni trgovini. Kapljice so varne, brez stranskih učinkov in so primerne tudi za dojenčke, nosečnice in doječe matere. Pa tudi za starejše, zelo bolne, ki že jemljejo terapijo, saj niso v kontraindikaciji z zdravili. Primerne tudi za živali.

 

Svetovanje poteka po gsm, skype, (ob izrednih dogodkih tečajih tudi v živo) traja do 20 minut, lahko pa tudi po e pošti. Po diagnostiki, osebnem pogovoru se določi pravilno kombinacijo (1 ali več) kapljic za rešitev čustvenih stanj. Cenik – povezava.

 

Pokličite ali pišite za svetovanje zdaj, za hitro dobavo kapljic.