fbpx

Diagnoza neozdravljiva. Kako je potekala manifestacija zdravja

 

Moja izkušnja ozdravljenja

 

Moje ime je Polonca, za sabo imam težko (a očitno zame ne pretežko), navdihujočo, zame čudežno, zgodbo o uspehu. Če je tudi za vas zdravje del uspešnega življenja? Zdravje še zdaleč ni samoumevno. Saj veste, zdrav človek ima 1000 želja, bolan pa samo eno. In zdravje je temelj za naprej.

V mladosti sem bila zelo zdrav otrok, nato pa se je čez noč zgodila redka bolezen, za katero na wikipediji piše: neozdravljiva. Temu nisem hotela verjeti. Če imate tako prepričanje, potem bo bolezen za vas ostala neozdravljiva.

 

Sledila so:

  • predolga leta zdravljenja, preveč trpljenja, premalo energije,
  • preveč bolečine, preveč odrekanja, preveč strahu,
  • premalo zaupanja, preveč stresa, preveč zaužitih nedelujočih zdravil.  

     

 

Je bilo to res vse potrebno? Kako sem prišla do popolnega zaupanja do zdravja?

Moja pot do zdravja je bila naporna, težka in tvegana, pa vendar sem bila dovolj močna, da mi je uspelo. Dolgo časa ni bilo postavljene “prave” diagnoze. Takrat so v svet zdravljenja vstopili zdravilci, alternativci. Ko je diagnoza končno bila postavljena, ni bilo delujočih zdravil. Dokler zdravniki niso vedeli kako, so pomagali zdravilci alternativnih tehnike zdravljenja. Tako sem v praksi podrobneje spoznala različne komplementarne tehnike zdravljenja (oz. kot prejemnica terapij oz. kar več teh). Ene so bile bolj uspešne, druge manj. Zato se po ozdravitvi odločila, da se o tem izobrazim in jih raziskujem. Lahko rečem, da sem v praksi preizkusila njihovo uspešnost. Brez njih bi res težko preživela. Vas zanima več? 

Bolezen je bila moja največja učiteljica življenja. Kaj me je naučila? Bilo je res veliko aha momentov, ki jih v svetovanjih delim z vami.

 

Kot pravi rek: Brez travme ni uspeha. Je res potrebna travma, da se nečesa naučimo?
 
 

Osebno svetovanje Moč zaupanja (povezava)

 
 
Na podlagi lastne uspešne izkušnje sem začela raziskovati bolezen in načine do hitrejšega (o)zdravljenja. Besedo ozdravljenje uporabljam kot besedo za dokončno ozdravljenje. Saj sem bila sama predolgo let v procesu zdravljenja… In nastala je 
 
 
Knjiga Moč zaupanja 
 

Knjiga Moč zaupanja vsebuje energije zdravljenja, pisala sem jo v visoki energiji popolnega zdravja, dobrega počutja zato je v njej polno navdihujoče zdravilne vibracije, upanja, zaupanja. V njej so skrite modrosti in aha momenti učinkovitega zdravljenjaBi radi izvedeli več? Preberite knjigo povezava ali rezervirajte svetovanje.

Knjiga Moč zaupanja opisuje korake od neozdravljivega do ozdravljenja. Ozdravljenje pomeni dokončni proces zdravljenja. Namenoma besede zdravljenje ne uporabljam, saj ni dokončno, lahko se vleče in vleče in se lahko nadaljuje v nedogled.

 

 

Ne glede na to, kaj doživljate sedaj, je moje sporočilo za vas: obstaja upanje, se da, pa čeprav izgleda, da se ne da. Čeprav mislite, da niste dovolj močni, čeprav še ne zmorete verjeti.

 

Stopite z mano na pot do ozdravljenja. Prehodila sem pot do zdravja, poznam jo. Verjemite v zdravje in zgodilo se bo, kot se je ozdravljenje zgodilo pri meni. Kako verjeti? Če (še) ne verjamete in dokler ne boste zmogli verjeti, bom do takrat za vas verjela jaz. Jaz nisem izgubila upanja. Bolezen ima svoj namen. Namen, katerega sem spoznala skozi svojo pot ozdravljenja. Prestala sem težko, zahtevno in izjemno tvegano operacijo. Pišem, kako zaupati, o narkozi, in da se morda sploh ne bom več zbudila, nisem želela razmišljati. In zaspala in po narkozi… sem še kako zbudila – ZDRAVA!
 
 
Knjiga Moč zaupanja – naročilo na tej povezavi.
Svetovanje Moč zaupanja – naročilo na tej povezavi.