Nestrpnost in kritiziranje

Nestrpnost in kritiziranje – kako do sočutja?

Kako premagati nestrpnost in kritiziranje?  Se držite strogega reda, ste arogantni Vas pogosto zmotijo malenkosti pri drugih in postanete nestrpni in kritični? Ste snobovski, se hitro razjezite, če kdo dela po svoje? Imate visok krvni tlak?  Če ste na eno od teh vprašanj odgovorili pritrdilno, bodo te kapljice prave za vas.

Nestrpnost in kritiziranje, kaj vam sporočata? Bodite hvaležni zanju

Saj gre za učenje in modrost vaše duše. Če le prepoznate in razumete (ali poskušate razumeti) njen pomen. Čustva in občutki so izraz duše, pokazatelj dogajanja v vaši notranjosti. Nestrpnost in kritiziranje sta tu za vas in zaradi vas. Ko ju doživite je pomembno, da si ju priznate in tudi to, da zaradi tega niste slabši. Da sprejmete odgovornost in aktivnost: Kaj bom JAZ naredil/a za boljše počutje? Da se poberete, ali pa poiščete pomoč. 

“Nobene človeške lastnosti ni težje prenašati v navadnem življenju, in jo tudi slabše ne prenašajo, kot nestrpnost.” (Giacomo Leopardi)

Da NE vztrajate v teh čustvih. Ni vam treba trpeti! Za čustveno olajšanje in boljše počutje vas (in posledično ljudi okoli vas).

Kako si pomagati pri nestrpnosti in kritiziranju – kako do sočutja na naraven način? 

Dr. Edward Bach, zdravnik, homeopat je rešitev za osamljenost našel v naravi (več o njem – povezava). Zavzemal se je za odpravo vzrokov bolezni, te pa našel v “negativnih” čustvih, ki niso predelana.

Zakaj Bachove kapljice?

Kaj gre lahko narobe? Nič! Vračajo sočutje

Kapljice so naravne, neškodljive, brez neželenih stranskih učinkov. Jemljete jih lahko ob vsaki postavljeni diagnozi, ali ob uživanju terapije.  Niste sami. Strokovna podpora certificirane svetovalke na voljo za svetovanje (povezava).

“Ko enkrat opaziš lepoto življenja, se prične grdo razblinjati. Če pričneš gledati na življenje z radostjo, se začne žalost razblinjati. Ne moreš imeti raja in pekla istočasno. Le eno lahko imaš. Izbira je tvoja.” Osho

Čustvo je v vas, nihče tega koraka ne more narediti namesto vas.

Če naročite zdaj (povezava), jih lahko dobite po pošti že v 24/48h. 

Kakovostne, cenovno ugodne, primerne za vsak žep. Stale vas bodo manj kot ena kava na dan, učinek dobrega počutja pa bo trajal več kot popita kava.

 

NAROČILO – povezava

Pogum ni odsotnost strahu, temveč zmaga nad njim. Pogumen človek ni tisti, ki strahu ne čuti, ampak tisti, ki strah premaga.

NELSON MANDELA

Poznate koga, ki je v stiski?

Pomagajte in podarite kapljice! Za odlično počutje.