Nadutost in aroganca

Nadutost in aroganca – presezite ju

Kako premagati nadutost in aroganca – se vas držijo?  Se držite strogega reda, ste arogantni Vas pogosto zmotijo malenkosti pri drugih in postanete nestrpni in kritični? Ste snobovski, se hitro razjezite, če kdo dela po svoje? Imate visok krvni tlak?  Če ste na eno od teh vprašanj odgovorili pritrdilno, bodo te kapljice prave za vas.

Nadutost in arogantnost, kaj vam sporočata? Bodite hvaležni zanju

Saj gre za učenje in modrost vaše duše. Če le prepoznate in razumete (ali poskušate razumeti) njen pomen. Čustva in občutki so izraz duše, pokazatelj dogajanja v vaši notranjosti. Nadutost in arogantnost sta tu za vas in zaradi vas. Ko ju doživite je pomembno, da si ju priznate in tudi to, da zaradi tega niste slabši. Da sprejmete odgovornost in aktivnost: Kaj bom JAZ naredil/a za boljše počutje? Da se poberete, ali pa poiščete pomoč. 

“Naduti so le tisti, ki malo vedo. Z znanjem se dvom, potrpežljivost in odprtost za drugačnost in dobroto povečujejo.” (Johann Wolfgang Goethe)

Da NE vztrajate v teh čustvih. Ni vam treba trpeti! Za čustveno olajšanje in boljše počutje vas (in posledično ljudi okoli vas).

Kako si pomagati pri nadutosti in arogani – kako do sočutja na naraven način? 

Dr. Edward Bach, zdravnik, homeopat je rešitev za osamljenost našel v naravi (več o njem – povezava). Zavzemal se je za odpravo vzrokov bolezni, te pa našel v “negativnih” čustvih, ki niso predelana.

Zakaj Bachove kapljice?

Kaj gre lahko narobe? Nič! Vračajo sočutje

Kapljice so naravne, neškodljive, brez neželenih stranskih učinkov. Jemljete jih lahko ob vsaki postavljeni diagnozi, ali ob uživanju terapije.  Niste sami. Strokovna podpora certificirane svetovalke na voljo za svetovanje (povezava).

“Ko enkrat opaziš lepoto življenja, se prične grdo razblinjati. Če pričneš gledati na življenje z radostjo, se začne žalost razblinjati. Ne moreš imeti raja in pekla istočasno. Le eno lahko imaš. Izbira je tvoja.” Osho

Čustvo je v vas, nihče tega koraka ne more narediti namesto vas.

Če naročite zdaj (povezava), jih lahko dobite po pošti že v 24/48h. 

Kakovostne, cenovno ugodne, primerne za vsak žep. Stale vas bodo manj kot ena kava na dan, učinek dobrega počutja pa bo trajal več kot popita kava.

 

NAROČILO – povezava

Pogum ni odsotnost strahu, temveč zmaga nad njim. Pogumen človek ni tisti, ki strahu ne čuti, ampak tisti, ki strah premaga.

NELSON MANDELA

Poznate koga, ki je v stiski?

Pomagajte in podarite kapljice! Za odlično počutje.