Se znate postaviti zase in reči ne brez občutka krivde? Kako do notranje moči?

Kako se postaviti zase in reči ne brez občutka krivde?

Kako se postaviti zase? Vam zmanjka moči, da bi se postavili zase in rekli NE? Ne znate postavljati mej in velikokrat ustrežete drugim? Radi delate za druge, se počutite izkoriščeni? Se opravičujete, ker ne zmorete vseh nalog vašega šefa? Ste pretirano ustrežljivi in popustljivi, hkrati pa nimate dovolj samozavesti, da bi končno rekli NE in se postavili zase?  Ko zaradi pridnosti radi prevzemate dela drugih del  in ko zmanjka energije, volje in zagona za vaše stvari, ki morajo biti opravljene.

Postavite se zase in postavite meje in recite NE drugim (in s tem DA sebi)

Saj gre za učenje in modrost vaše duše. Če le prepoznate in razumete (ali poskušate razumeti) njen pomen. Čustva in občutki so izraz duše, pokazatelj dogajanja v vaši notranjosti. Občutek nemoči in krivde sta tu za vas in zaradi vas. Ko ju doživite je pomembno, da si ju priznate in tudi to, da zaradi tega niste slabši. Da sprejmete odgovornost in aktivnost: Kaj bom JAZ naredil/a za boljše počutje? Da se poberete, ali pa poiščete pomoč. 

“Naduti so le tisti, ki malo vedo. Z znanjem se dvom, potrpežljivost in odprtost za drugačnost in dobroto povečujejo.” (Johann Wolfgang Goethe)

Da NE vztrajate v teh čustvih. Ni vam treba trpeti! Za čustveno olajšanje in boljše počutje vas (in posledično ljudi okoli vas).

Tavžentroža pomaga, da boste začutili notranjo moč in rekli ne

Dr. Edward Bach, zdravnik, homeopat je rešitev za občutek nesamozavesti našel v naravi (več o njem – povezava). Zavzemal se je za odpravo vzrokov bolezni, te pa našel v “negativnih” čustvih, ki niso predelana.

Zakaj Bachove kapljice?

bachove cvetne esence

 

Kaj gre lahko narobe? Nič! Vračajo sočutje

Kapljice so naravne, neškodljive, brez neželenih stranskih učinkov. Jemljete jih lahko ob vsaki postavljeni diagnozi, ali ob uživanju terapije.  Niste sami. Strokovna podpora certificirane svetovalke na voljo za svetovanje (povezava).

“Ko enkrat opaziš lepoto življenja, se prične grdo razblinjati. Če pričneš gledati na življenje z radostjo, se začne žalost razblinjati. Ne moreš imeti raja in pekla istočasno. Le eno lahko imaš. Izbira je tvoja.” Osho

Čustvo je v vas, nihče tega koraka ne more narediti namesto vas.

Če naročite zdaj (povezava), jih lahko dobite po pošti že v 24/48h. 

Kakovostne, cenovno ugodne, primerne za vsak žep. Stale vas bodo manj kot ena kava na dan, učinek dobrega počutja pa bo trajal več kot popita kava.

 

NAROČILO – povezava

Pogum ni odsotnost strahu, temveč zmaga nad njim. Pogumen človek ni tisti, ki strahu ne čuti, ampak tisti, ki strah premaga.

NELSON MANDELA

Poznate koga, ki je v stiski?

Pomagajte in podarite kapljice! Za odlično počutje.