KAKO PREMAGATI OSAMLJENOST IN STRAH PRED TEM, DA OSTANEŠ SAM/A

 

Osamljenost

Ali občutite osamljenost? Tega ne pokažete navzven, ko padete v občutke osamljenosti iščete družbo. V družbi se velikokrat humorni, za masko nasmeha pa vas muči osamljenost. Večkrat posegate po alkoholu, drogah, cigaretah (odvisnostih)? Ko ste težko sami s seboj.

Vas duši in hromi, ko ste sami? Hkrati boli, za to pa bodite hvaležni, saj gre za veliko učenje in modrost

Če jo le prepoznate in razumete (ali poskušate razumeti) njen pomen. Čustva in občutki so izraz duše, pokazatelj dogajanja v vaši notranjosti. Živimo v dualnem svetu, brez teme ni svetlobe. Osamljenost je tu za vas in zaradi vas. Ko jo doživite je pomembno, da si jo priznate in tudi to, da zaradi tega niste slabši. Da prepoznate in sprejmete odgovornost (aktivnost: Kaj bom JAZ naredil/a za boljše počutje?), da se poberete, ali pa poiščete pomoč. Da ne vztrajate v teh čustvih.

“Človek po nepotrebnem ustvarja težave. Želim, da razumete, da v življenju ni težav razen teh, ki teh, ki jih ustvarite sami. Le poizkusite videti, da karkoli se zdi dobro za vas, da je dobro.  Potem pojdite do konca. Celo, če je celo svet proti vam. Ni važno. In če ste šli do konca in v celoti, bo določeno z nagrado.” Osho

Ni pomembno, kolikokrat padete, temveč, kolikokrat se poberete.

Po Oshovem citatu, ki pravi: “Določena tema je potrebna, da je moč videti zvezde.”, vam povem to, da za svoje izkušnje, zrelost in modrost ni treba trpeti. Da vam ni treba vztrajati v bolečini, ni treba da preveč boli in tu je rešitev!

Kako premagati osamljenost na naraven način? Rešitev v obliki naravnih kapljic

Dr. Edward Bach, zdravnik, homeopat je rešitev za osamljenost našel v naravi (več o njem – povezava), je rešitev našel v naravi. Zavzemal se je za odpravo vzrokov bolezni, te pa našel v “negativnih” čustvih.

Zakaj jemati Bachove kapljice proti osamljenosti? Prednosti

Da bi se počutili boljše.

  • Delujejo na čustva
  • Dokazano delujejo
  • Razširjene po celem svetu
  • So naravne in neškodljive

“Mir pride od znotraj, ne iščite ga zunaj. “

BUDDHA

Kaj gre lahko narobe? Nič!

Saj so kapljice naravne, neškodljive, brez neželenih stranskih učinkov. Jemljete jih lahko ob vsaki postavljeni diagnozi, ali ob uživanju terapije. Tako nežne, da jih lahko uporabljajo tudi najbolj rizične skupine in dojenčki.

POMEMBNO Za daljšo obstojnost jim je dodano naravno žganje hrušk viljamovk, za dojenčke pa dodamo naravni glicerin (pripišite ob naročilu).

Niste sami. Strokovna podpora

V kolikor boste ugotovili, da je proces izbiranja kapljic preveč zapleten za vas in se ne boste želeli ukvarjati s tem, sem vam na voljo za svetovanje (povezava).

“Ko enkrat opaziš lepoto življenja, se prične grdo razblinjati. Če pričneš gledati na življenje z radostjo, se začne žalost razblinjati. Ne moreš imeti raja in pekla istočasno. Le eno lahko imaš. Izbira je tvoja.” Osho

NAJBOLJŠA ODLOČITEV, KI IZBOLJŠA VAŠE POČUTJE, NAROČITE ZDAJ.

Čustvo je v vas, nihče tega koraka ne more narediti namesto vas.

Kakovostne, cenovno ugodne, primerne za vsak žep. Ponudba, ki traja le kratek čas. V teh turbolentih časih smo za isto ceno povečali velikost stekleničke iz 10 ml na 30 ml.

Če naročite zdaj, jih lahko dobite po pošti že v 24/48h.

NAROČILO – povezava

Pogum ni odsotnost strahu, temveč zmaga nad njim. Pogumen človek ni tisti, ki strahu ne čuti, ampak tisti, ki strah premaga.

NELSON MANDELA