Kako premagati negativna čustva?

Kako premagati negativna čustva?

Negativne občutke običajno krotimo na 3 načine:

  • jih potlačimo (zavedno in nezavedno potlačevanje) Npr. alkohol, droge, odvisnosti vseh vrst, deloholizem, itd.
  • jih izražamo (Večina izmed nas še vedno verjame, da izražanjem občutkov pomeni osvoboditev le teh, vendar je dejstvo po besedah dr. D.R. Hawkinsa ravno nasprotno. Ekspresija čustva le tega še utrdi, mu da energijski naboj, preostanek čustva pa zavedno ali nezavedno potlačimo.)
  • pred njimi bežimo. 
 
 Povzeto po: Dr. David R. Hawkins, POT V SVOBODO
 
Ali ste vedeli, da so Bachove kapljice čustveni pomočniki, tolažniki, ki transformirajo negativna čustva. Zato lahko olajšanje čutite že takoj. So naravne, iz cvetnih pripravkov – BREZ STRANSKIH UČINKOV.
 
 

Kako premagati negativna čustva z Bachovimi kapljicami:

 
– transformirajo negativno energijo oz. šok (ob nepričakovani novici),
– pomagajo, da se negativno čustvo (zavedno ali nezavedno) ne potlači,
– pomagajo pri kateremkoli negativnem čustvu,
– pomirijo, povrnejo, upanje, dvignejo,
– tolažijo,
– nudijo vam oporo, zaščito,
– nudijo čustveno stabilnost.
 

NE vztrajate v negativnih čustvih. Ni vam treba trpeti! Za čustveno olajšanje in boljše počutje vas (in posledično ljudi okoli vas).

Ker nimajo stranskih učinkov, jih lahko jemljete sočasno z drugimi zdravili, pomirjevali, saj niso v kontraindikaciji z nobenimi zdravili. Saj so naravne, brez stranskih učinkov. Pogosto jih z zdravljenjem priporočajo tudi psihoterapevti in psihiatri, saj z njimi lahko hitreje pridejo do cilja. 

 

Dr. Edward Bach, zdravnik, homeopat je rešitev za odvisnost našel v naravi (več o njem – povezava). Zavzemal se je za odpravo vzrokov bolezni, te pa našel v “negativnih” čustvih, ki niso predelana.

Zakaj Bachove kapljice?

Kaj gre lahko narobe? Nič! Vračajo notranji mir.

Kapljice so naravne, neškodljive, brez neželenih stranskih učinkov. Jemljete jih lahko ob vsaki postavljeni diagnozi, ali ob uživanju terapije.  Niste sami. Strokovna podpora certificirane svetovalke na voljo za svetovanje (povezava).

“Zakaj um išče odgovore? Ko nekaj ve, lahko manipulira, postane gospodar.” Osho

Čustvo je v vas, nihče tega koraka ne more narediti namesto vas.

Če naročite zdaj (povezava), jih lahko dobite po pošti že v 24/48h. 

Kakovostne, cenovno ugodne, primerne za vsak žep. Stale vas bodo manj kot ena kava na dan, učinek dobrega počutja pa bo trajal več kot popita kava.

NAROČILO – povezava

“Zakaj smo raje nesrečni kot srečni? Ego potrebuje pozornost. Drugi nam namenjajo več pozornosti, kadar smo nesrečni. Temelj te družbe je nesreča.” OSHO

Poznate koga, ki je v stiski?

Pomagajte in podarite kapljice! Za odlično počutje. Primerne tako za dojenčke, nosečnice, najbolj bolne in tudi za živali.