Kako poteka Bachova cvetna terapija?

Potek floriterapije oz. kako poteka terapija z bachovimi kapljicami

Bachova cvetna terapija poteka v obliki individualnega svetovanja, ki ga priporočamo ob prvem nakupu (ni obvezen). Svetovanje lahko opravite zase ali za drugo osebo.

Na podlagi pogovora se določi pravilne kapljice ali kombinacijo več najbolj učinkovitih Bachovih kapljic, ki najbolje ustreza(jo) trenutnemu stanju in počutju.

Neradi govorite o svojih čustvih?


Ni vam treba trpeti! Pokličite/pišite zdaj, za hitro dobavo kapljic. Osebni prevzem že v nekaj urah.

Kaj prinaša Bachova cvetna terapija? Čustveno osvobajanje,  čustveno stabilnost, notranjo moč in notranji mir. Vaše boljše počutje  (in ljudi v vaši okolici) z naravno podporo Bachovih cvetnih kapljic, brez stranskih učinkov!

 

Terapija se izvaja:
  • po gsm ali skypu ali Zoomu
  • preko elektronske pošte – kontakt.

Zakaj priporočamo svetovanje?

Svetovanje priporočamo za pravilno izbiro kapljic. V sveže pripravljeni mešanici je namešana namreč kombinacija različnih rastlin. V kolikor ste prepričani, lahko kapljice izberete v spletni trgovini.

Kapljice so varne, brez stranskih učinkov in so primerne tudi za dojenčke, nosečnice in doječe matere. Pa tudi za starejše, zelo bolne, ki že jemljejo terapijo, saj niso v kontraindikaciji z zdravili. Tudi za zelo bolne, onkološke bolnike, saj niso v kontraindikaciji z zdravili. Primerne tudi za živali.


 

Bachova cvetna terapija s svetovanjem vključuje:

  • osebni pogovor,
  • osebni pregled blokad,
  • 1 veliko stekleničko (30 ml) Bachovih kapljic (ob doplačilu lahko več stekleničk). To je sveže pripravljena osebna mešanica več različnih Bachovih kapljic, pripravljenih posebej za vašo težavo. 
  • Ko kapljice porabite in želite ENAKO MEŠANICO, poravnate le stroške izdelave Bachovih kapljic (brez svetovanja)


Naročite svetovanje zdaj, za hitro dobavo kapljic.