Vabljeni na predstavitev in testiranje Bachovih kapljic.

KAJ DOGAJA: SI ŽE PROBAL BACHOVE KAPLJICE? PREIZKUSI DELOVANJE BACHOVIH KAPLJIC V PRAKSI IN ODŽENI NEGATIVNA ČUSTVA

 

Ste bolni in vas skrbi? Ste v stresnih situacijah in se poskušate umiriti pa ne veste kako? Kako do čustvene stabilnosti?  Imate katere druge čustvene težave? Slabo spite, občutite tesnobo, žalost?  PRESEŽITE NEGATIVNA ČUSTVA!

 

KAPLJICE Dr. Bach-a SPROŠČAJO NEGATIVNA ČUSTVA. ČE NE PROBAŠ, NE VEŠ! PREVERITE DELOVANJE BACHOVIH KAPLJIC V PRAKSI!

 
V ta namen je tu srečanje, v katerem boste poizkusili učinkovitost Bachovih kapljic in se sami prepričali, kako delujejo predvsem negativna čustva. Prihajam iz zeliščarske kmetije in prisegam, da je naravno najboljše. Prisegam na naravno zdravljenje, brez stranskih učinkov.
Z vami bom certificirana izdelovalka Bachovih kapljic Polonca, zeliščarka v praksi, 40 let živim na eko zeliščni kmetiji. Že več kot 10 let aktivno delam s strankami, odkrivam blokade čaker, berem iz biopolja človeka in pomagam ozaveščati blokade, vzorce in prepričanja. Preveri svoje dušno sporočilo.

 

KAJ? ČUSTVENA OSVOBODITEV-PREIZKUSI DELOVANJE BACHOVIH KAPLJIC V PRAKSI

KDAJ? Prijavite se na enega izmed terminov:

  • petek, od 10-10.45h ali od 15-15.45h, Parmova 41, Ljubljana – zemljevid (brezplačno parkiranje)

     

CENA? 20 € za 1h srečanje, v ceno je vključena kratka predstavitev Bachovih kapljic in pokušina le teh. Odgovori na vaša vprašanja, osebno za vas pa prav posebno čustveno osvobajajoče darilce.

PRIJAVA: Število sedežev je omejeno, zato obvezno potrdite svojo udeležbo z imenom, priimkom, e-mailom, gsm in datumom udeležbe na 041 905 704 do četrtka do 22h. O podrobnostih boste obveščeni po mailu. Rok prijave do zapolnitve prostih mest. Zamudili rok prijave? Pokličite 041 905 704.

 

Po prijavi dobite vse informacije na mail. Maila niste prejeli? Pišite mi.

PROGRAM: Predstavila bom koncept dr. Bacha, z naravnimi kapljicami proti vsem boleznim in čustveno osvobojenost. Predstavila nabor kapljic dr. Bacha. Predstavitev uporabo le teh v praksi. Predstavila bom še več primerov iz prakse.

 

Iz teorije v prakso! Preizkusi Bachove kapljice prav za svojo čustveno težavo, ki te najbolj ovira.

 

 

Spoznajte moč Bachovih kapljic tudi vi! Osvobodite se negativnih čustev zdaj.

 
Več info: 041 905 704, bachove.kapljice@gmail.com