Spoznajte vzroke bolezni

Dr. Edwardu Bachu, zdravniku, bakteriologu in homeopatu, so prišli ljudje po pomoč zaradi različnih bolezni. Vedel je, da  zdravljenje bolezni same zgolj simptomatsko in kot tako začasno. Želel je popolne ozdravitve in se zavzemal za zdravljenje vzrokov bolezni. Učil je, da je za vsako bolezen jvzrok v nepredelanih negativnih čustvih, ki se postopoma nalagajo na organe v telesu. Te tako izgubljajo vitalno energijo (oslabljeno delujejo) in se sčasoma manifestirajo v bolezen. 

Zdravil je človeka, ne bolezni! Temveč njen izvor

Znate poslušati telo?

Travme in negativna čustva iz preteklosti, ki jih nosimo s seboj leta ali desetletja, povzročajo negativna čustva, ta pa negativne občutke in misli in vplivajo na vsakodnevno slabo počutje. Vzroki bolezni so nepredelana čustvena stanja. Tu je rešitev, ki deluje! Bachove kapljice so znane po celem svetu. Delujejo brez stranskih učinkov. Rezultat je boljše počutje!

Zdravje je odraz naših čustev. Vzroki bolezni

Brez čustvene stabilnosti ni zdravega telesa.

 

Dr. Bach uči, da so vzrok bolezni zatrta čustvena neravnovesja. Bachove kapljice prinašajo ravnovesje (v umu, mislih, energiji, telesu in duši). Delujejo na vseh nivojih, torej celostno.

Kako čustva vplivajo na zdravje organov?

Zatrta čustva blokirajo pretok vitalne energije, posledično v organ priteka manj energije in je delovanje oslabljeno.

Tradicionalna kitajska medicina in povezava čustev z organi v telesu. (Deluje v pozitivnem ali negativnem smislu.):

PLJUČA
Ko ste močni in delujete pogumno, ko ste polni hvaležnosti, odpuščanja bodo odlično delovala PLJUČA.

LEDVICA
Ko ste v stresu in strahu, negotovi, ko nimate moči in volje bodo oslabljena LEDVICA.

JETRA
Ko gojite ljubosumje, zamero in ste jezni, slabo delujejo JETRA. Jeza uničuje JETRA IN ŽOLČNIK.

VRANICA
Ko ste mentalno preobremenjeni, ste pretirano zaskrbljeni, razmišljate, oslabite delovanje VRANICE.

SRCE
Samospoštovanje, radost podpira odlično delovanje SRCA.

 

Spoznajte naravne pomočnike za čustveno, mentalno, telesno sprostitev in boljše počutje in zdravje. Delujejo pri vzrokih bolezni, pri koreninah, ko odpravite vzrok in nekaj spremenite, se bolezen pozdravi.

 

Kako si pri zdravljenju pomagamo na naraven način – floriterapija

Floriterapija je odlična za hitrejše okrevanje, tudi če že jemljete terapijo. Sestavine so rastline in ni v kontraindikaciji z nobenimi zdravili. Primerna tudi za nosečnice, dojenčke, rakave bolnike in najbolj občutljive. Ni vam treba trpeti! Hitro oddajte naročilo Bachovih kapljic povezava,  za hitro dobavo v 24/48h in počutje se bo izboljšalo. 

Naročite svetovanjepovezava, za čustveno osvoboditev in čustveno stabilnost. Maksimalno se vam bomo posvetili, zraven boste prejeli tudi prave kapljice (sveže pripravljeno mešanico, pripravljeno posebej za vašo težavo).