Za živali – Bachove kapljice – NARAVNO POMIRJEVALO ZA ŽIVALI 30 ml

32,00

 • Pomirja ljudi, živali in tudi najmlajše, saj dajejo občutek varnosti in zaščite in notranjega miru. Okrepijo hrabrost, da kljub hudim pritiskom lahko spet vzpostavite notranji mir. Delujte preventivno! Ob pričakovanih dogodkih jemati preventivno 2 tedna do 3 tedne pred dogodkom.
 • Nočne more izginejo.
 • Paniko in grozo zamenja globok notranji mir.

Najboljša preventiva je priprava živali, zato jih naročite pravočasno (ob pričakovanjih novoletnih praznikov, travmatičnih dogodkov – nov gospodar, selitev).

 • Vrača hrabrost. Ni več notranjega pritiska, tresenja, skrivanja (pod posteljo).
 • Sprostitev mišičnih krčev in napetosti v trebuhu.
 • Pomiritev živali (ob pirotehniki in drugih dogodkih). Ne čakajte na stres, naročite zdaj !

109 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Za živali – Bachove kapljice – NARAVNO POMIRJEVALO ZA ŽIVALI

Naravno pomirjevalo za živali brez stranskih učinkov

Pomiritev živali na naraven način – kako?

 • Uporabiti pri zelo velikih strahovih. Pri strahovih, ki že prehajajo v grozo ali paniko, paranojo.
 • Za preživetvene strahove ob naravnih nesrečah (potresi, poplave, požari), za zapuščene prestrašene živali, ki se ne pustijo ujeti in so napadalne.
 • Razbijajočem srcu, ko se tresejo, potijo. Ko zaradi strahu ne vedo, kam in izgubijo razsodnost.
 • Nočne more.
 • Za pomiritev razdraženih in prestrašenih živali ob pirotehniki in pokanju petard, raket, ognjemetov (Svetujemo uporabo že v začetku decembra, saj s tem žival postopoma pomirja in je šok za praznike precej manjši.).
 • PREVENTIVNA UPORABA PRI PRIČAKOVANIH IZREDNIH DOGODKIH. Preventivno uporabo svetujemo pred pričakovanimi stresnimi dogodki (pri ljudeh: sojenja, nastop na tekmovanjih, zagovor doktorske naloge, matura in pri živalih pirotehnika za praznike) že 1 mesec pred dogodkom. Ob sprotnem jemanju rastlina deluje na vaše počutje že ko pomislite na situacijo (Izjava stranke: “Kako me je strah mature”.). Tako sproti raztapljajo strah pred dogodkom, tako da lahko svojo energijo in misli mirno usmerite v pozitiven rezultat.

Pomiritev živali na naraven način

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

 

Pomiritev živali. Poznate katero žival s temi težavami? Podarite kapljice in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Spletna trgovina kapljic – povezava

Opisi Bachovih kapljic – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Za živali – Bachove kapljice – NARAVNO POMIRJEVALO ZA ŽIVALI 30 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…