Bachove kapljice – TESNOBA 30 ml

16,00

Kapljice uporabite, ko vas duši… Občutek ogroženosti, brez jasnega vzroka, živčnost, zaskrbljenost, razdražljivost, motnje spanja, nočne more. Krči v trebuhu, občasne driske, bruhanje, glavoboli, potenje, drhtenje, razbijanje srca, pospešeno plitko dihanje, občutek tiščanja v prsih.

 

13 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Tesnoba – Bachove kapljice

Tesnoba je ozdravljiva

Tesnoba oz. anksioznost je splošno občutje zaskrbljenosti, spremljano z občutnimi telesnimi senzacijami: pospešenim srčnim utripom, tiščanjem v prsih, drhtenjem, pospešenim in/ali plitkim dihanjem ipd. Tesnoba se od strahu razlikuje po tem, da gre pri tesnobi za splošno vznemirjenost in zaskrbljenost, brez konkretnega oz. očitnega vzroka. Tesnoba nikoli ni vzrok, ampak posledica. Tesnoba ima v osnovi zaščitno funkcijo in od časa do časa jo doživljamo vsi. Veliko ljudi je anksioznih, kadar se soočajo s pritiski v službi, ali ko se odločajo o pomembni odločitvi. Ko pa se začne tesnoba pojavljati in ponavljati brez pravega vzroka, ko začne hromiti naše vsakdanje življenje, pomeni, da je prerasla običajno tesnobo in se razvila v anksiozno motnjo. Anksiozne motnje so poleg depresije najpogostejše težave v duševnem zdravju v razvitem svetu.

Vir: Psihosoma

Tesnoba. Poznate koga s temi težavami? Bachove kapljice učinkovito pomagajo proti občutku tesnobe

Podarite in pomagajte! Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

Sestavine: voda, vodni ekstrakt cveta, jedilni glicerin (za novorojenčke, dojenčke, nosečnice, doječe matere…) ali naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*  

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Če izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje. Lahko jih jemljete sočasno z drugimi zdravili ali terapijo. Lahko jih jemljete tudi preventivno, saj so brez stranskih učinkov.

Zakaj Bachove kapljice proti tesnobi? Prednosti

Tesnoba. Poznate koga s tesnobo in bi radi pomagali?

Naročite zdaj! Podarite Bachove kapljice za odlično počutje! Podarite darilni bon z zneskom po vaši želji ali svetovanje – povezava.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Razširjene po celem svetu, potrjene s strani WHO.

 

Podpora certificirane Bachove cvetne terapevtke

Niste sami! Za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – TESNOBA 30 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…