Bachove kapljice – SPREMEMBA 30 ml

16,00

Spremembe nekateri občutijo kot nevarne, stresne. Zaradi njih slabo spite, vas je strah, ker ne veste, kaj bo. Bachove kapljice vas od znotraj podprejo, za lažje prilagajanje spremembam. Uravnovešajo čustva, misli, občutke. Čutili boste občutke varnosti, sigurnosti in tako lažje delate spremembe, za katere veste, da so nujne, pa imate zadržke.

55 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Sprememba

Sprememba je naravna. Nekateri pa se ob njih slabo počutijo

Sprememba. Vse, kar je naravno, je dobro. Poglejte naravo, vsak dan se spreminja. Spremembe so naravne. Nekateri pa se ob tem počutijo nelagodno, strah jih je, negotovi so, ker ne vejo, kaj bo in kaj jih čaka. Skrbi jih, da bodo izgubili tisto, kar že imajo.  Spremembe so zdrave in so za človeka dobrodošle, saj se iz vsake situacije nekaj novega naučimo, izkusimo.

 

Sestavine: voda, vodni ekstrakt cveta, jedilni glicerin (za novorojenčke, dojenčke, nosečnice, doječe matere…) ali naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*  

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Če izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje. Lahko jih jemljete sočasno z drugimi zdravili ali terapijo. Lahko jih jemljete tudi preventivno, saj so brez stranskih učinkov.

Spremembe so naravne in naj v vas prinesejo veselje

Zakaj Bachove kapljice? Prednosti

Poznate koga, ki se boji sprememb in bi radi pomagali? Za spremembo

Naročite zdaj! Podarite Bachove kapljice za odlično počutje! Podarite darilni bon z zneskom po vaši želji ali svetovanje – povezava.

Podarite in pomagajte! Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Sprememba za skeptike. Kaj če ne deluje? Za spremembo probajte – in videli boste!

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Razširjene po celem svetu, potrjene s strani WHO.

 

Podpora certificirane Bachove cvetne terapevtke

Niste sami! Za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Sprememba je zdrava – uživajte v njej!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – SPREMEMBA 30 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…