Bachove kapljice – UVAJANJE V VRTEC 30 ml

16,00

Bachove kapljice uporabite, ko uvajate otroka v vrtec ali v varstvo. So duševni tolažnik, vračajo varnost, pogum, toplino, srčnost. Pri otrocih, ki se težko odcepijo od staršev. Starši in otroci morajo biti ob vstopu v jasli dobro pripravljeni. Določena čustvena vedenja so ob vstopu v jasli pričakovana. Priporočamo konstantno jemanje kapljic, saj se malčki prilagodijo v 3 tednih, h, starejši otroci (stari dve ali tri leta) pa nekoliko počasneje. Čustva jok, težave s spanjem in prehranjevanjem, ločitev od mame… Pomemben je odnos matere do malčka ob uvajanju v vrtec (je mirna, ima skrbi, strah…). Pomagajo, da se otrok umiri, potolaži in da se spet počuti varno, kot nadomestilo za varen materin objem.

97 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

UVAJANJE V VRTEC, VARSTVO – Bachove kapljice

Uvajanje v vrtec in ločitveni strah

Uvajanje v vrtec zna biti naporno tako za otroke kot tudi za starše. Če se otrok vključuje v jasli ali drugo obliko varstva po izteku starševskega dopusta za varstvo in nego otroka, torej po 11. mesecu starosti, obdobje ravno sovpada z obdobjem intenzivnega doživljanja ločitvenega strahu. Zelo pomembno je, da se starši in vzgojitelji zavedajo tega pojava in otroku v tem času pomagajo. Nekateri malčki se na novo okolje prilagodijo brez večjih težav, drugi pa doživljajo večje stiske. Vsekakor je vsako malčkovo stisko pomembno upoštevati skrbno in obzirno ter mu pomagati pri njenem premagovanju.

Pomagajo, da se otrok umiri, potolaži in da se spet počuti varno, kot nadomestilo za varen materin objem. Z jemanjem kapljic vztrajate dokler ni izboljšanja.

(povzeto po: Priročnik za izvajalce vzgoje za zdravje.pdf)

Uvajanje v vrtec lahko prinaša:

  • doživljanje ločitvene stiske
  • strah pred novim okoljem
  • strah pred samoto
  • žalost

 

Da bo uvajanje v vrtec čim manj stresno

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

Da bo uvajanje v vrtec čim bolj igrivo

 

Poznate koga, ki uvaja otroka v vrtec? Podarite kapljice in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – UVAJANJE V VRTEC 30 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…