Bachove kapljice – ISKANJE POZORNOSTI 30 ml

16,00

Sprošča miselno napetost.
Življenje ne jemljete kot tegobe, probleme, temveč vidite izziv, izkušnje.
Pozitivno dojemanje problemov.
Pomirja.
Pozitivno razmišljanje.
Realno ocenite veličino problema in ga ne potencirate.
Dela vas močne.
Okolica vas ne dojema več kot naporne.
Ne odlagate več problemov na druge.

109 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Bachove kapljice – ISKANJE POZORNOSTI 30 ml

Potrebujete veliko pozornosti?

 

Iskanje pozornosti, kako jo zaustaviti? Pozornost je pomembna za male in velike. Nekateri potrebujejo veliko pozornosti. Potreba po govorjenju (za tiste ki preveč govorijo in se tega ne zavedajo).

 

Tri vrste pozornosti

Starši lahko svojim otrokom nudijo tri vrste pozornosti:

  • pozitivno pozornost,
  • negativno pozornost in
  • nobene pozornosti.

Veliko otrok se zateče k negativnemu vedenju zato, da bi pritegnili pozornost. To se vam morda takrat, ko so otroci še majhni, ne zdi velika težava, vendar pa tukaj lahko leži seme, iz katerega se bodo kasneje v življenju, najpogosteje v puberteti, razvile druge neželene oblike vedenja.

Vaš cilj ni odstraniti otrokove potrebe po pozornosti in odobravanju, saj če se to željo dobro usmerja, lahko postane orodje za doseganje pozitivnega vedenja. Poanta torej ni v tem, da odstranimo željo, ampak nadležno vedenje, ki izhaja iz nje.

Preživite čim več časa s svojimi otroki, saj ni dovolj, da jim samo govorite, da jih imate radi. To jim tudi pokažite, brez izgovorov, da nimate časa ali da ste preveč utrujeni, saj je najpomembnejša vloga starša ravno to – biti starš.

 

Iskanje pozornosti – imate težave? Poznate koga s temi težavami? Bachove kapljice učinkovito pomagajo tistim, ki potrebujejo veliko pozornosti

Ne čakajte na otrokovo negativno vedenje. Ne jemljite pozitivnega vedenja za samoumevno. To počnemo z najstniki. Pričakujemo dobro vedenje in spregledamo njihov trud. Ko otrok pokaže dobro vedenje, ga opazite. Poiščite ga. Več kot ga boste opazili, več ga boste našli. V bodoče bo še več pozitivnega vedenja. Slabo obnašanje lahko vsak opazi. Spremenite to. Opazite dobro obnašanje. Ni lahko, potrebna je vaja.

Podarite in pomagajte! Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

Sestavine: voda, vodni ekstrakt cveta, jedilni glicerin (za novorojenčke, dojenčke, nosečnice, doječe matere…) ali naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*  

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Če izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje. Lahko jih jemljete sočasno z drugimi zdravili ali terapijo. Lahko jih jemljete tudi preventivno, saj so brez stranskih učinkov.

Iskanje pozornosti. Potrebujete veliko pozornosti? Kako si pomagati na naraven način

Zakaj Bachove kapljice? Prednosti

Nenehno iskanje pozornosti? Poznate koga s to težavo in bi radi pomagali?

Naročite zdaj! Podarite Bachove kapljice za odlično počutje! Podarite darilni bon z zneskom po vaši želji ali svetovanje – povezava.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Razširjene po celem svetu, potrjene s strani WHO.

 

Podpora certificirane Bachove cvetne terapevtke

Niste sami! Za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Več kapljic – povezava
Spletna trgovina – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – ISKANJE POZORNOSTI 30 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…