Bachove kapljice – TRAVME ŽIVALI 30 ml

16,00

Kapljice, ki vračajo mir, zaupanje, varnost, zaščito in pomirijo. Primerne so za živali, ki so doživele travmo (mučenje, trpljenje, lahkoto, tepež) ali kak drug dogodek, ki je v njej povzročil šok. Boječim in nevarnim živalim kapljice lahko dodajate “na daljavo”, tp. v vodo ali hrano.

104 na zalogi

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Šifra: 333-39-07 Kategorija: Oznaka:

Opis

 

Kapljice so primerne za živali, ki so doživele fizične travme, za boječe živali, za katere ni bilo primerno poskrbljeno. Za zapuščene, prestrašene in mučene živali. Da se živalim vrne radost, veselje, zaupanje in pogum.

Naravne kapljice za travme živali

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

 

Poznate zanemarjene, pretepene živali – kako jim lahko pomagajte?

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava