Za živali – Bachove kapljice – TRAVME ŽIVALI (ZARADI PIROTEHNIKE) 30 ml

32,00

 • So bile vaše živali zaradi pirotehnike prestrašene in so doživele travmo? Se zaradi pokanja še vedno tresejo in skrivajo pod posteljo in si ne upajo ven? Da, doživele so hudi travmo. Take travme so rešljive z Bachovimi kapljicami. Pri živalih jih lahko uporabite brez stranskih učinkov. Uporabiti pri živalih, ki so bile v zelo velikih strahovih.
 • Kapljice vsebujejo 2 rastlini: proti živalskih travmam vseh vrst in proti strahovom (ki jih sprožajo dosedanje izkušnje živali.)
 • Za preživetvene strahove ob naravnih nesrečah (potresi, poplave, požari), za zapuščene prestrašene živali, ki se ne pustijo ujeti in so napadalne.
 • Pri živalih, ki so izgubile ljubljenega lastnika.
 • Razbijajočem srcu, ko se tresejo, potijo. Ko zaradi strahu ne vedo, kam in izgubijo razsodnost.
 • Nočne more.
 • Za pomiritev razdraženih in prestrašenih živali ob pirotehniki in pokanju petard, raket, ognjemetov (POMEMBNO! Ker gre za veliko travmo, svetujemo uporabo že v začetku decembra, saj s tem žival postopoma pomirja in je šok za praznike precej manjši. V kolikor boste uporabljali manj, ne bodo tako intenzivno delovale. ).
 • PREVENTIVNA UPORABA PRI PRIČAKOVANIH IZREDNIH DOGODKIH. Preventivno uporabo svetujemo pred pričakovanimi stresnimi dogodki (pri živalih pirotehnika za praznike) že 1 mesec pred dogodkom. Ob sprotnem jemanju rastlina deluje na počutje že ko pokanje na začetku meseca začenja.
 • Pomirja živali, ljudi in tudi najmlajše, saj dajejo občutek varnosti in zaščite in notranjega miru. Okrepijo hrabrost, da kljub hudim pritiskom lahko spet vzpostavite notranji mir. Delujte preventivno! Ob pričakovanih dogodkih jemati preventivno 2 tedna do 3 tedne pred dogodkom.
 • Nočne more (pri živalih) izginejo, paniko in grozo zamenja globok notranji mir.

Najboljša preventiva je priprava živali, zato jih naročite pravočasno. Ker so novoletni prazniki (petarde, ognjemeti) za živali precej stresni, je najbolje, da začnete z doziranjem v začetku decembra!

 • Vrača hrabrost. Ni več notranjega pritiska. 
 • Sprostitev napetosti v trebuhu.
 • Pomiritev živali (ob pirotehniki in drugih dogodkih). Ne čakajte na stres, naročite zdaj !

107 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Za živali – Bachove kapljice – TRAVME+STRAH ŽIVALI (PIROTEHNIKA, PETARDE IN DRUGO) 30 ml

Travme živali – privoščite jim lepše življenje. Dr. Bach kapljice so pomagale že mnogim živalim po vsem svetu.

 • Kapljice vsebujejo 2 rastlini: proti živalskih travmam vseh vrst in proti strahovom (ki jih sprožajo dosedanje izkušnje živali.)

 

Travme živali o ozdravljive! Poznate katero žival, ki ima travmo zaradi petard, pokanja, nesreče? Bachove kapljice učinkovito pomagajo

Podarite in pomagajte! Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

Sestavine

vodni ekstrakt cveta
naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost ali jedilni glicerin za otroke, nosečnice, novorojenčke

 

Količina

Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

 

Opozorilo in rok uporabe

Izdelek vsebuje alkohol, kapljice so uporabne najmanj 1 mesec. Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec.

 

Navodilo za uporabo 

2-4 kapljice esence pomešajte v kozarec vode in popijte po požirkih 4x na dan. Lahko dodajate tudi v hrano.

Zakaj Bachove kapljice? Prednosti

Poznate žival s travmo in bi radi pomagali?

Naročite zdaj! Podarite Bachove kapljice za odlično počutje! Podarite darilni bon z zneskom po vaši želji ali svetovanje – povezava.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Razširjene po celem svetu, potrjene s strani WHO.

 

Podpora certificirane Bachove cvetne terapevtke

Niste sami! Za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava