Bachove kapljice – TRAVMA PORODA 30 ml

16,00

Oživlja, daje novo moč, novo upanje, novo življenje. V kolikor vas je doletela telesna ali psihična travma. Primerne za bodoče mamice, saj je porod res edinstven dogodek v življenju, ki z neizmerno srečo prinaša tudi fizične bolečine in travmo rojstva.

Pomaga duhovno, energijsko in čustveno nevtralizirati travme, šoke. Je duševni tolažnik, blaži bolečine vseh vrst. Z njeno uporabo hitreje okrevamo po travmah, čustvenih bolečinah, vračajo notranjo moč. Z njeno pomočjo lažje predeuljemo šoke (zamrznjenost zaradi šokov), osvobodijo ujeto energijo, pomagajo, da se čustva ne usedejo v telo. Nevtralizira trpljenje.

Prednosti Betlehemske zvezde:

– nevtralizira negativna čustva, občutke pri vseh stanjih šoka, stresa, travm in s tem povezanimi čustvi, mislimi, občutki

– odpira našo sposobnost, da si hitreje opomoremo v travmatičnih življenjskih okoliščinah, obnavlja energijo (pomaga, da se ujeta energija sprosti v telesu in se vrne kot pozitivna univerzalna življenjska energija)

– Je kot topel materin objem, ko ga najbolj potrebuješ. Je duševni tolažnik duš, blažilec bolečin vseh vrst.

– takojšnja pomiritev ob šoku in pomaga, da se negativna čustva ne usedejo v podzavest

– vračajo upanje, nežnost, sočutje in objem (občutek, da niste sami)

– nevtralizira šoke (negativna čustva, občutke, trpljenje, dušne bolečine), pa naj bodo telesni ali duševni oz. čustveni

107 na zalogi

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Bachove kapljice – TRAVMA PORODA 30 ml

Bachove kapljice majnik  oz. Betlehemska zvezda pred, med in po vseh vrstah življenjskih pretresov (travme vseh vrst). Pomagajo pri  stanjih šoka, žalosti, travme vseh vrst – travma rojstva (za dojenčke in za mamo). Ne glede na to, kdaj so se travme zgodile (od rojstva, v otroštvu, mladoletni dobi, v odrasli dobi ali pa pričakujete kakšne izjemne dogodke – npr. rojstvo…). In travmo rojstva lahko presežete. Ker pa so vse bolečine tudi posledica čustev pa bodo z uporabo tudi bolečine manjše.
Šoki ob novicah, dogodkih, (naravnih) nesrečah (poškodba, potres, poplave, požar…).

Jemljete jih lahko že pred porodom in takoj po porodu, prav tako so učinkovite za novorojenčka kot bodočo mamico.

Pomaga duhovno, energijsko in čustveno nevtralizirati travme, šoke. Je duševni tolažnik, blaži bolečine vseh vrst. Z njeno uporabo hitreje okrevamo po travmah, čustvenih bolečinah, vračajo notranjo moč. Z njeno pomočjo lažje predeljumo šoke (zamrznjenost zaradi šokov), osvobodijo ujeto energijo, pomagajo, da se čustva ne usedejo v telo. Nevtralizira trpljenje.

Sestavine: voda, vodni ekstrakt cveta, jedilni glicerin (za novorojenčke, dojenčke, nosečnice, doječe matere…) ali naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*  

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Če izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje. Lahko jih jemljete sočasno z drugimi zdravili ali terapijo. Lahko jih jemljete tudi preventivno, saj so brez stranskih učinkov.

Naj travma poroda ne povzroča več slabih občutkov, strahu

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

 

Travma poroda. Poznate koga s temi težavami? Podarite kapljice in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava