Bachove kapljice – STRES V ŠOLI 30 ml

16,00

Bachove kapljice uporabite ob stresnih dejavnikih, ki jih prinaša šola. So duševni tolažnik, vračajo varnost, samozavest, pogum, toplino, srčnost. Pri otrocih, ki težko delajo korake in jim šola in novo okolje prinaša stres. Uporabite za kakršnikoli stres v šoli.

105 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

STRES V ŠOLI?

Stres v šoli v vas lahko ugaša radost, veselje. Ko se začnejo kopičiti skrbi in slabe ocene, ki vplivajo na samozavest, samozaupanje.

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, jedilni glicerin (za novorojenčke, dojenčke, nosečnice, doječe matere…) ali naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*  

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Če izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje. Lahko jih jemljete sočasno z drugimi zdravili ali terapijo. Lahko jih jemljete tudi preventivno, saj so brez stranskih učinkov.

 

Stres v šoli lahko premagate z naravnimi dr. Bach kapljicami.

Prednosti uporabe:

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

 

Poznate koga, ki mu šola povzroča stres? Podarite kapljice in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Stres v šoli je premagljiv. Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Stres v šoli je premagljiv tudi z drugimi tehnikami sproščanja. Predvsem pa z zaupanjem, rednim učenjem. Če pa že do stresa v šoli pride, pa je to povsem normalno. Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Več kapljic – povezava

Morda vam bo prav tako všeč…