Bachove kapljice – STOP TOBAK, PROTI KAJENJU 30 ml

16,00

Za lažje odvajanje od kajenja in drugih odvisnosti. Bodo vam v pomoč in podporo pri vztrajanju.

34 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Bachove kapljice – STOP TOBAK, PROTI KAJENJU 30 ml

 

Stop tobak, proti kajenju obstaja naravna rešitev! Repik je rastlina, ki pomaga prot odvisnostim, zasvojenostim vseh vrst (TV, internet, hrana, alkoholu, cigaretom, travi ali drugim drogam in drugih, ki že prehajajo v odvisnosti: odvisnost od hrane, prenajedanje), poživilom. A to traja samo kratek čas in se občutki spet ponovijo. Pomagajo spet najti umirjenost v sebi, povezanost s sabo in notranji mir. Kaj narediti, ko je navznoter velika bolečina? Občutenje notranjega nemira, ki ga skušajo prekriti z veseljačenjem, opijati, druženjem ali odvisnostmi.  To so sicer po naravi veseli ljudje, večkrat držijo družbo pokonci, ko pa pridejo stik s sabo ali samoto pa težko sprejmejo svoje sence, se zaradi tega vdajajo odvisnostim. POMEMBNO! Zasvojenosti so lahko trdovratne. V kolikor zasvojenosti trajajo več let, je potrebno terapijo z Bachovimi kapljicami ponavljati, dokler ni izboljšanja. Bachove kapljice vam pomagajo VZTRAJATI in slediti vaši želji prenehati.

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo.

Opozorilo in rok uporabe: Izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje.

Naravne kapljice stop tobak (proti kajenju)

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

 

Poznate koga s temi težavami? Podarite kapljice in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – STOP TOBAK, PROTI KAJENJU 30 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…