Bachove kapljice – POPOLNA SPROSTITEV MISLI 30 ml

16,00

Učinkovita naravna rešitev za sprostitev misli, uma, telesa in duha. Pri polni glavi misli, ko misli ne prenehajo. Ustavi tok misli. Za koncentracijo, jasno delovanje.

55 na zalogi

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Bachove kapljice – POPOLNA SPROSTITEV MISLI 30 ml

Popolna sprostitev misli za odličen dan in noč. Dovolite si popolno sprostitev misli, saj je ključ do notranjega miru. Ko zaprete oči in globoko vdihnete, izpustite vse skrbi. Sprostitev misli je kot počitek za um, ko se osvobodi vseh nepotrebnih bremen. Odpustite sebi, da ne mislite na stvari, ki vas obremenjujejo, in se prepustite trenutku sedanjosti. Dihajte in z vsakim izdihom izpuščajte napetosti. Pomislite na lepe trenutke, ki so vas napolnili s srečo. Sprostitev misli je kot pomirjujoč val, ki vas nosi daleč od vsakodnevnega stresa. Bodite nežni do sebe in se zavedajte, da si zaslužite trenutke miru. Ko se umiri vaš notranji dialog, se odpre prostor za pozitivne misli in občutke. Poglobite se v ta občutek sprostitve, saj je darilo, ki ga lahko podarite svojemu umu in telesu.

Poznate koga s temi težavami? Bachove kapljice učinkovito pomagajo

Podarite in pomagajte! Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

Sestavine

vodni ekstrakt cveta
naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost

 

Količina

Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

 

Opozorilo in rok uporabe

Izdelek vsebuje alkohol, kapljice so uporabne najmanj 1 mesec. Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec.

 

Navodilo za uporabo 

2-4 kapljice esence pomešajte v kozarec vode in popijte po požirkih 4x na dan. Lahko dodajate tudi v hrano.

Zakaj Bachove kapljice? Prednosti

Poznate koga s to težavo in bi radi pomagali?

Naročite zdaj! Podarite Bachove kapljice za odlično počutje! Podarite darilni bon z zneskom po vaši želji ali svetovanje – povezava.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Razširjene po celem svetu, potrjene s strani WHO.

 

Podpora certificirane Bachove cvetne terapevtke

Niste sami! Za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava