Bachove kapljice – SPREJEMANJE PRETEKLOSTI 30 ml

16,00

Ali znate, zmorete odpustiti? V blokiranih energijskih pretokih,  polnih potlačene bolečine, strahu, jeze, zagrenjenosti, zamere je razlog, da ne morete zaživeti srečno. Ni prostora za vsa čustva. Imate lahko eno ali drugo. Kapljice pomagajo v stanju šoka, pretresa, travme, izgube, žalovanja, velike čustvene bolečine – pomaga sprejeti izvor bolečine in odpira srce. S sočutjem se sprejmite z vsemi spomini. Do takrat pa so blokada, ki ovira vaše potenciali za srečo

V kolikor vas je doletela telesna ali psihična travma, zaradi katere se popolnoma ustavite (vas ohromi) in vas ovira pri nadaljnjih korakih. Primerne za razočaranja, rane iz otroštva, razveze, nepričakovani odhodi, smrti, v kolikor je v vas občutek zapuščenosti.

Prednosti Betlehemske zvezde:

– nevtralizira negativna čustva, občutke pri vseh stanjih šoka, stresa, travm in s tem povezanimi čustvi, mislimi, občutki

– odpira našo sposobnost, da si hitreje opomoremo v travmatičnih življenjskih okoliščinah, obnavlja energijo (pomaga, da se ujeta energija sprosti v telesu in se vrne kot pozitivna univerzalna življenjska energija)

– Je kot topel materin objem, ko ga najbolj potrebuješ. Je duševni tolažnik duš, blažilec bolečin vseh vrst.

– takojšnja pomiritev ob šoku in pomaga, da se negativna čustva ne usedejo v podzavest

– vračajo upanje, nežnost, sočutje in objem (občutek, da niste sami)

– nevtralizira šoke (negativna čustva, občutke, trpljenje, dušne bolečine), pa naj bodo telesni ali duševni oz. čustveni

96 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Bachove kapljice – SPREJEMANJE PRETEKLOSTI 30 ml

Spoznajte rastlino, ki pomaga pri sprejemanju preteklih situacij

Uporabite pred, med in po vseh vrstah življenjskih pretresov (razhod, ločitev, smrt). Vzamete ob šokantnih situacijah vseh vrst, saj preprečuje, da bi vas travma ohromila. Travme vseh vrst.
Nepredelani šoki ob novicah, dogodkih nesrečah.
Po razočaranjih, slabih novicah iz preteklosti.
Neprijeten občutek čustvenih ran, ki traja in traja.
Stare duševne rane, tudi nezavedne.
Rane iz otroštva.

Brezizhoden položaj?
Zaradi šoka ne čutimo, smo kot ohromljeni, opotekavo hodimo.
Nekaj nas je spravilo “iz sebe”, nismo osrediščeni, smo iz sebe.

Vdanost v usodo.

 

Naravna pomoč za sprejemanje travmatičnih dogodkov iz preteklosti

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje.

 

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

Travme? Poznate koga s temi težavami? Podarite kapljice majnik in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje? Z majnikom lahko premagate travme

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Več kapljic – povezava
Spletna trgovina – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – SPREJEMANJE PRETEKLOSTI 30 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…