Bachove kapljice – SLABE OCENE (30 ml)

16,00

Več volje do učenja in življenja.
Več (samo)zaupanja in prepričanja vase. Razbijajo dvome.
Za optimizem in vero in zaupanje.
Preobražajo iz negativnega v pozitivno.

100 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Bachove kapljice – SLABE OCENE (30 ml)

Slabe ocene? Bachove kapljice za boljše ocene

Slabe ocene – vzamite odgovornost v svoje roke! So vas slabe ocene potrle do te mere, da ste izgubili voljo, optimizem in samozaupanje? Kapljice prinašajo večje prepričanost vase, delujejo proti negotovosti in dvomu vase.

Za vse, ki dvomite vase, ki niste prepričani vase.

Za potrte, malodušne, črnoglede, ki pričakujejo negativno. Za tiste, ki so programirani za najslabše. Za ljudi, ki so se svoje žalosti že navadili. Za črnoglede, ki jih že manjše ovire zaustavijo in jim vzamejo pogum. Za notranji glas, ki pravi: Nima smisla nadaljevati.
Vrača vero in zaupanje. Pomaga vzdrževati vzdržljivost in vztrajnost. vrača vero, življenjski optimizem. Da se zaradi težav ne ustavite, temveč jih razrešujete.
Prinašajo prepričanje: Vse se bo uredilo, tudi to je za nekaj dobro. Preobraža črne misli v pozitivne.

Dr. Bach kapljice so pomagale že mnogim po vsem svetu.

 

Poznate koga s temi težavami? Bachove kapljice učinkovito pomagajo

Podarite in pomagajte! Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

Sestavine: voda, vodni ekstrakt cveta, jedilni glicerin (za novorojenčke, dojenčke, nosečnice, doječe matere…) ali naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*  

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Če izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje. Lahko jih jemljete sočasno z drugimi zdravili ali terapijo. Lahko jih jemljete tudi preventivno, saj so brez stranskih učinkov.

Zakaj Bachove kapljice? Prednosti

Slabe ocene. Poznate koga s slabimi ocenami in bi radi pomagali?

Naročite zdaj! Podarite Bachove kapljice za odlično počutje! Podarite darilni bon z zneskom po vaši želji ali svetovanje – povezava.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Razširjene po celem svetu, potrjene s strani WHO.

 

Podpora certificirane Bachove cvetne terapevtke

Niste sami! Za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – SLABE OCENE (30 ml)”

Morda vam bo prav tako všeč…