Bachove kapljice – POGUM 30 ml

16,00

Za vse, ki vam zmanjka poguma zaradi preteklih travmatičnih situacij. Dajejo energijo, moč, da zberete dovolj poguma in naredite to, česar vas je strah.

55 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Šifra: 111-19-12 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Pogum – Bachove kapljice 30 ml

Uporabite, ko vam manjka poguma oz. pričakujete situacije, ko se vam to lahko zgodi. Lahko jemljete preventivno. Pogum je tista moč, ki nas žene naprej, ko se soočamo z izzivi življenja. Vsak dan odpre novo priložnost za izkazovanje poguma in premagovanje strahov. Pogumni ljudje se ne izogibajo težavam, temveč jih sprejemajo kot priložnost za rast. Biti pogumen pomeni verjeti vase in svoje sposobnosti, tudi ko se zdi, da so ovire nepremostljive. Pogum je tisti notranji plamen, ki sveti v najtemnejših trenutkih, spodbuja nas, da ne obupamo. Vsak korak, ki ga naredimo s pogumom, pomeni premik naprej, tudi če so koraki majhni. Bodite pogumni pri sprejemanju odločitev, ki vam bodo pomagale uresničiti vaše cilje. Ne bojte se biti drugačni, kajti prav v vaši edinstvenosti je moč. Pogum vodi do svetle prihodnosti, polne priložnosti in uspeha. S pogumom v srcu, nebo ni več omejitev, ampak neskončen prostor za uresničevanje sanj.

 

Poznate koga s temi težavami? Bachove kapljice učinkovito pomagajo

Podarite in pomagajte! Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Pomanjkanje poguma?

Sestavine za več poguma

vodni ekstrakt cveta
naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost

 

Količina

Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

 

Opozorilo in rok uporabe

Izdelek vsebuje alkohol, kapljice so uporabne najmanj 1 mesec. Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec.

 

Navodilo za uporabo 

2-4 kapljice esence pomešajte v kozarec vode in popijte po požirkih 4x na dan. Lahko dodajate tudi v hrano.
Zakaj Bachove kapljice za pogum? Prednosti

Poznate koga, ki ni pogumen in bi radi pomagali?

Naročite zdaj! Podarite Bachove kapljice za odlično počutje! Podarite darilni bon z zneskom po vaši želji ali svetovanje – povezava.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Razširjene po celem svetu, potrjene s strani WHO.

 

Podpora certificirane Bachove cvetne terapevtke za več poguma

Niste sami! Za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – POGUM 30 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…