Bachove kapljice – NEUREJENE DRUŽINSKE RAZMERE (30 ml)

16,00

Za neurejene življenjske razmere, kjer se veliko stresa, strahu, slabe volje. Kjer se dogajajo živčne vojne. Ko delujemo pod prisilo ali imamo občutek, da nas nekdo ali nekaj tlači navzdol. Pomirijo in okrepi hrabrost. Za ljudi, ki so dlje časa jemali poživila. Prenapetost, bolečine v trebuhu. Ko potrebujete notranji mir in več radosti.

 

110 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

NEUREJENE DRUŽINSKE RAZMERE – Bachove kapljice

Neurejene družinske razmere so stresne in jemljejo energijo

Neurejene družinske razmere so lahko stresne za otroke in odrasle. Za osebe iz živčnih družin. Uporabite jih v stresnih situacijah pri neurejenih družinskih razmerah. Za ljudi, ki so dlje časa jemali poživila.
Uravnavajo psihično, čustveno in duševno podporo.

Neurejene družinske razmere počasi in sigurno načenjajo počutje, zmanjšujejo energijo, povečujejo stres in negativna čustva. Dr. Bach je vzroke bolezni našel v negativnih čustvih. Bachove kapljice delujejo na vsa negativna čustva.

 

Slabo počutje zaradi neurejenih družinskih razmer? Naravna pomoč

Bachove kapljice za podporo pri neurejenih družinskih razmerah

 

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo.

Opozorilo in rok uporabe: Izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

Kako sli lahko pri neurejenih družinskih razmerah pomagate na naraven način?

Neurejene družinske razmere. Poznate koga s temi težavami? Podarite kapljice in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Več kapljic – povezava

Morda vam bo prav tako všeč…