Bachove kapljice – NEMIRNI OTROCI

16,00

Vračajo notranji mir.
Sprošča duševno, čustveno in telesno napetost.
Pomiritev otrok in staršev (saj otroci zrcalijo čustva staršev).
Večja umirjenost, potrpežljivost.
Večja sproščenost.
Sprošča mišice in vrača sproščenost.

92 na zalogi

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Nemirni otroci, kako jim pomagati?

Nemirni otroci, ki so tudi nepotrpežljivi, neubogljivi, včasih cepetavi, globoko v sebi prestrašeni.

Za otroke, ki ne morejo sedeti pri miru, se pozibavajo na stolu, motijo drugi, maha z rokami ali nogami.

 

Nemirni otroci, Bachove kapljice pomagajo proti nemiru

 

Sestavine: voda, vodni ekstrakt cveta, jedilni glicerin (za novorojenčke, dojenčke, nosečnice, doječe matere…) ali naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*  

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Če izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje. Lahko jih jemljete sočasno z drugimi zdravili ali terapijo. Lahko jih jemljete tudi preventivno, saj so brez stranskih učinkov.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

Nemirni otroci in odrasli. Naravna pomoč proti nemiru

Poznate koga, ki je nemiren? Podarite kapljice in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo, v kolikor pričakujete dogodke, ki otroka vznemirjajo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Več kapljic – povezava

Morda vam bo prav tako všeč…