Bachove kapljice – POTRES, NARAVNE NESREČE 30 ml

16,00

Uporabite jih pri šokih, travmah, pri naravnih nesrečah in nepričakovanih travmatičnih dogodkih, ki bi lahko pustili globok pečat v vaši duši. Pomiri pri zelo velikem strahu, paniki, grozi, preganjavici in paranoji. Pomaga pomiriti pri nočnih morah (pri otrocih). Za okrevanje po jemanju poživil. Lahko tudi preventivo, da do paničnih napadov ne pride. Okrepi hrabrost. Pomaga, do transformacije na višjih nivojih.

111 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

(Naravne) nesreče – Bachove kapljice

Naravne nesreče (potres, poplave, požari, vremenske ujme in druge nesreče…) – Bachove kapljice

Nesreče so zelo stresne in prinašajo tudi travme, da bi bile čim manjše, si lahko pomagate na naraven način. Ko občutite zelo velik strah, ki prehaja v grozo.  Če občutite preganjavico, paranojo. Preživetveni strah ob naravnih nesrečah, potresih, poplavah, požarih… Prenapetost, bolečine v trebuhu, nočne more pri otrocih. Ko delujemo pod prisilo ali imamo občutek, da nas nekdo ali nekaj tlači navzdol. Za osebe iz živčnih družin. Za ljudi, ki so dlje časa jemali poživila. Za pomiritev živali ob pirotehniki, grmenju.

 

Nesreče so stresne. Bachove kapljice pri potresih, požarih in drugih naravnih nesrečah

 

Sestavine: voda, vodni ekstrakt cveta, jedilni glicerin (za novorojenčke, dojenčke, nosečnice, doječe matere…) ali naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*  

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Če izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje. Lahko jih jemljete sočasno z drugimi zdravili ali terapijo. Lahko jih jemljete tudi preventivno, saj so brez stranskih učinkov.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

 

Poznate koga s travmami zaradi nesreče? Podarite kapljice in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – POTRES, NARAVNE NESREČE 30 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…