Akcija!

Bachove kapljice – SREČA 30 ml

Original price was: €70,00.Current price is: €60,00.

Mešanica za več osebne sreče je prilagojena vaši izbiri. Lahko vsebuje do 7 različnih rastlin v 1 steklenički kapljic. Mešanica je prilagojena čustvom, ki vas ločijo, da bi začutili osebno srečo.

 

98 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Bachove kapljice – SREČA je mešanica za VEČ OSEBNE SREČE 30 ml

Sreča. Vsak si jo želi, kaj v vas povzroča, da je ne čutite? Sreča je že v vas, vendar je tisto nekaj v vas močnejše in zato je ne čutite. Znesek lahko izbirate od 30 – 60 eur.

 

ZA NAROČILO KLIKNITE – POVEZAVO

 

Mešanica Bachovih kapljic za več osebne sreče

Mešanica za več osebne sreče je prilagojena vaši izbiri. Lahko vsebuje do 7 različnih rastlin v 1 steklenički kapljic.

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

Podarite Bachove kapljice in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Več kapljic – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – SREČA 30 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…