Bachove kapljice – MATERIN OBJEM 30 ml

16,00

Za otroke in najmlajše, ki potrebujejo nenehno pozornost mame, ki je energijsko izmučena. Priporočamo tudi kapljice oljke. Pri malih in starih, ki potrebujejo veliko pozornosti in energije. Želijo, da jih hvalijo, da se jim dobrikajo in vselej iščejo pozornost (energijo drugih).

Za odrasle. Čustveni vampirji.  Ki hote ali nehote črpajo energijo drugih. V kolikor je ne dobijo, se počutijo prizadeti, igrajo dramo. Pogojujejo ljubezen, svoje bližnje in prijatelje si lastijo. Sebični. So ljubosumni, gojijo močne zamere, so trmoglavi. Se zaradi tega radi pregovarjajo in hitro razburijo. Pri samovšečnih ljudeh (narcistična osebnostna motnja), ki so zaslepljeni z njihovo lastno POPOLNO samopodobo.

Čutite ljubosumje, pretirano zaščitniški?

Kapljice pomagajo okrepiti občutek prave ljubezni, domačnosti. Realna podoba o sebi.

Primerne so tako za otroke kot tudi za odrasle.

 

108 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Bachove kapljice – MATERIN OBJEM 30 ml

Spomin na materin objem smo spoznali že v zgodnjem otroštvu

Materin objem predstavlja brezpogojno pravo ljubezen. Pomaga izstopiti iz pogojevanja ljubezni, manipulacij, iskanja pozornosti. Bachove kapljice potrošnik oziroma cikorija pri samovšečnosti, narcistični osebnostni motnji. Ko osebe gojijo zamere, proti trmoglavosti. Za osebe, ki iščejo popolnost. Za otroke, ki pretirano iščejo pozornost. Za posesivno osebnost, ki se veliko vmešava in manipulira.

Cvet izražanja in najdenja prave ljubezni, domačnosti, sprejetosti.

REZULTAT: najdete pravo pristno ljubezen, dajete pravo ljubezen. Zamere in trmoglavost se transformirajo v ljubezen, sprejemanje. Manipulacije izginejo.

 

Materin objem je sinonim za brezpogojno (pravo) ljubezen

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, jedilni glicerin (za novorojenčke, dojenčke, nosečnice, doječe matere…) ali naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*  

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Če izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje. Lahko jih jemljete sočasno z drugimi zdravili ali terapijo. Lahko jih jemljete tudi preventivno, saj so brez stranskih učinkov.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

Materin objem pomeni sočutje, varnost, tolažbo

Poznate koga, ki potrebuje materin objem? Podarite kapljice in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – MATERIN OBJEM 30 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…