Bachove kapljice – LAŽJE SOOČENJE Z NEGATIVNIM (30 ml)

16,00

Bachove kapljice Repik

Povrnejo notranji mir. Končno se boste spet dobro počutili, ko boste sami s seboj. Za lažje izražanje čustev in premagovanje (malih in velikih) odvisnosti (za kakršnekoli vrste odvisnosti od cigaret, kave, hrane, interneta) in zasvojenosti. Ne bo vas več strah samega sebe in samote in ne boste se več počutili osamljene, lažje boste sprejeli sebe in vse svoje sence. Tako boste lahko navzven brez mask in boste imeli veliko več energije. Več radosti bo v vas, odvračajo žalost. Vrnejo notranji mir.

Recite zasvojenosti ne! Bachove kapljice Repik vračajo notranji mir

  • Sprošča dušne bolečine, osvobodili se boste tegob. Vrača mir, optimizem, vedrino in radost.
  • Odvrača od opojnih substanc.
  • Pomoč, da ne zapadete v prenajedanje, alkoholno (ali katerokoli drugo) odvisnost in s tem počasne samo-destrukcije (jaz temu pravim, počasno in boleče umiranje na obroke).
  • Pomoč pri opuščanju katerekoli odvisnosti.
  • Ni potrebe po navduševanju drugih.
  • Lahko boste sami in se soočili s temnimi deli sebe in jih lažje sprejeli.
  • Odvrača žalost, zamero, jezo, osamljenost.
  • Vzpodbuja ljubezen do sebe, radost do življenja.

111 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Bachove kapljice – LAŽJE SOOČENJE ZNEGATIVNIM, LAŽJE SOOČENJE S SVOJIMI NEGATIVNOSTMI

Soočenje z negativnim ne prizanaša z bolečino. Zato vam pomagajo kapljice, lažje prebroditi čustveno bolečino. Repik rastlina pomaga spet najti umirjenost v sebi, povezanost s sabo in notranji mir. Kaj narediti, ko je navznoter velika bolečina? Občutenje notranjega nemira, ki ga skušajo prekriti z veseljačenjem, druženjem ali odvisnostmi.  To so sicer veseli ljudje, večkrat držijo družbo pokonci, ko pa pridejo stik s sabo ali samoto pa težko sprejmejo svoje sence, se zaradi tega vdajajo odvisnostim, zasvojenostim (TV, internet, hrana, alkoholu, cigaretom, travi ali drugim drogam in drugih, ki že prehajajo v odvisnosti: odvisnost od hrane, prenajedanje), poživilom. A to traja samo kratek čas in se občutki spet ponovijo.

 

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo.

Opozorilo in rok uporabe: Izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

 

Poznate koga s temi težavami? Podarite kapljice in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – LAŽJE SOOČENJE Z NEGATIVNIM (30 ml)”

Morda vam bo prav tako všeč…