Bachove kapljice – DOMOTOŽJE

16,00

Pomagajo, da živite ta trenutek. Kljub preteklosti lahko stopite naprej. Izstopite iz miselne ujetosti.
Zdravo sprejemanje preteklosti in preteklih izkušenj.
Kljub preteklim izkušnjam (pretekle veze), lahko stopite korak naprej, saj niste več ujeti v razmišljanje in obžalovanje.
Zagon in moč za nove cilje. Fokus na sedanjosti.

109 na zalogi

Opis

 

 

Bachove kapljice kovačnik uporabite, ko opazite dušeče hrepenenje, ki vas drži v preteklosti in vam ne pusti živeti tukaj in zdaj.
Domotožje (primerno tudi za otroke, ki grejo na izlet in čutijo domotožje). Primeren tudi za živali, ki so v skrbništvu in so nemirne. Pri selitvah, odhodih  v tujino ali študentske domove. Vsakokrat, ko vas stisne, ko greste od doma.

V mislih in občutkih ste ujeti v preteklosti.
Razmišljate o starih časih, starih vezah, preteklih ljubeznih.
Obžalujete zamujene in izgubljene priložnosti.
Nezanimanje za sedanjost, ker ste ujeti v preteklost.
Želite pričeti znova, vse od začetka.
Ne morete pozabiti preteklosti (partnerstvo)?
Hrepenenje po preteklih dogodkih.

Domotožje – kako ga premagati in vrniti radost?

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

 

Poznate koga s temi težavami? Podarite kapljice kovačnik in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava