Bachove kapljice – KONCENTRACIJA (30 ml)

16,00

 

Pozitivno delovanje

  • Več koncentracije, več fokusa. Manj kave, manj napak, večja storilnost, manj zasanjanosti.

93 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Koncentracija – kako do nje?

Padec koncentracije, manjša storilnost, več napak!

Koncentracija je sposobnost, da določeni nalogi namenimo pozornost, kljub temu, da se okrog nas dogaja še veliko drugih stvari. Koncentracija je nujna pri hitrem in učinkovitem delu in učenju. Vam zmanjkuje koncentracije? Bachove kapljice uporabite pri pomanjkanju koncentracije. Niste fokusirani?  Razmišljate o sedanjosti in prihodnosti, akcije pa ni? Ždite v domišljijskem svetu, za naslednji korak pa zmanjka energije, volje ali moči?

 

Koncentracija je zbrana pozornost. Imate dovolj koncentracije?

Ste skoncentrirani in zbrani samo takrat, ko spijete kavo? Vas muči razmišljanje, zasanjanost, medlost, zaspanost, pomanjkanje pozornosti? Občutite  raztresenost?

Veliko študirate, programirate, delate z računi in s številkami? Pijete kave, da lahko ohranite fokus?

 

Kako ohraniti koncentracijo? Naravne Bachove kapljice za več koncentracije

 

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

Okrepite koncentracijo. Poznate koga s težavami z zbranostjo, fokusom oz. koncentracijo? Podarite kapljice za koncentracijo in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Pomanjkanje koncentracije? Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Več kapljic – povezava
Spletna trgovina – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – KONCENTRACIJA (30 ml)”

Morda vam bo prav tako všeč…