Bachove kapljice – IZOLIRANOST 30 ml

16,00

Izoliranost.Nesocializirani otroci.Navajanje na družbo,na vrtec.Za otroke, ki so preveč sami.Za osamljene,da lažje navežejo stik. Za otroke in odrasle, ki so radi sami.

Bachove kapljice pomagajo, da:

Najdete stik s sabo.
Najdete stik z drugimi.
Ne občutite več samote.
Lažje izražate čustva.
Spet lahko (lažje) navežete stike z ljudmi, s katerimi lahko spet delite svoje modrosti, znanje in se ne počuti več sam.
Osamljenost izgine.

106 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Bachove kapljice – IZOLIRANOST 30 ml

Izoliranost, ločenost, samskost. Kako si pomagati?

Izoliranost, ločenost, samskost. Za otroke, ki iščejo umik. Za otroke, ki jih moti prisotnost drugih otrok. Za otroke, ki so najraje sami in jih gneča celo moti.
Za otroke, ki se nočejo igrati z drugimi.
Navajanje v vrtec.

Ko se odmaknete se od ljudi in lažje spet navežete stik. ( npr. vzpostavitev stikov po Coroni)
Ko ne morete ponovno navezati stika s soljudmi ali z občutki.
Kljub temu, da ste v družbi, občutite ločenost od ostalih in se počutite osamljeni.

Ne morete se sprostiti ali zjokati.

Izoliranost je lahko boleča. Kako si pomagati na naraven način?

 

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, jedilni glicerin (za novorojenčke, dojenčke, nosečnice, doječe matere…) ali naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*  

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Če izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje. Lahko jih jemljete sočasno z drugimi zdravili ali terapijo. Lahko jih jemljete tudi preventivno, saj so brez stranskih učinkov.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

Izoliranost lahko prinaša travme. Poznate koga s temi težavami? Podarite kapljice in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Več kapljic – povezava
Spletna trgovina – povezava

Morda vam bo prav tako všeč…