Bachove kapljice – GORJUŠICA 30 ml

16,00

Rezultat jemanja kapljic je vzpodbuda, da razmišljate pozitivno, prinaša sonce, prinaša vedrino, žalost izgine. Vrača optimizem in veselje.

97 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Bachove kapljice – GORJUŠICA 30 ml

Gorjušica Bachove kapljice gorjušica pomagajo, ko ste žalostni, otožni (brez znanega vzroka) in ne morete stopiti v optimizem.

  • temačne negativne misli, destruktivne misli
  • občutij ne skrivate pred drugimi, probleme radi odložite na tuja ramena
  • vidite samo negativno in najslabše, pesimizem (ko ne zmorete drugače videti, kot pa samo temen scenarij)

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

 

Žalost in temo v duši lahko preženete z rastlino gorjušica

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo. Uporabljate lahko preventivno (v kolikor pričakujete pojav čustev).

Opozorilo in rok uporabe: Izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

Nad temačne misli z rastlino gorjušica

Poznate koga s temi težavami? Podarite kapljice bukev in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Jemljete lahko tudi ob jemanju antidepresivov ali druge terapije. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Več kapljic – povezava
Spletna trgovina – povezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – GORJUŠICA 30 ml”

Morda vam bo prav tako všeč…