Bachove kapljice – DEPRESIJA (30 ml)

16,00

Pri občutenju depresije (žalosti, tesnobe, pesimizma, krivde, nemoči), primerne kot dodatna pomoč pri zdravljenju in za hitrejše okrevanje. Ne zamenjuje zdravljenja.

44 na zalogi (se lahko naroči)

NAROCITE TUDI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI TA MESEC!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Opis

Depresija – Bachove kapljice 30 ml

Depresija je ozdravljiva

Depresija je občutek teme (pa čeprav je naša narava sončna) in vsakemu se lahko zgodi občutek teme. Pomembno je, da ne ostaneš tam. Predstavljamo naravne načine, kako ven iz depresije. Lahko se uporablja tudi, v koliko jemljete kakršnakoli zdravila ali ste v procesu zdravljenja (in ga pospeši).

Vzroki za depresijo

Vzrok so pogosto kombinacija različnih dejavnikov. Med 5 najbolj tipičnih vzrokov spadajo:

  • Biokemična osnova: Strokovnjaki ocenjujejo, da jo lahko povzročijo spremembe biokemičnih snovi v možganih, predvsem nizke ravni dopamina, serotonina in noradrenalina. To povzroči kemično neravnovesje v možganih, kar pomeni, da oseba ne sprejema in nadzoruje svojih čustev, kot bi jih normalno.
  • Genetika: Zgodovina depresije v družini pri osebi predstavlja večje tveganje za nastanek te duševne bolezni. Vseeno pa se lahko pojavi tudi pri posameznikih, katerih družinski člani niso imeli te bolezni.
  • Osebnost: Pesimistični ljudje ter ljudje z nižjo samopodobo in nižjo toleranco do stresa imajo več možnosti za nastanek bolezni.
  • Težavni življenjski dogodki: Depresija se bolj pogosto pojavi pri ljudeh, ki jih spremljajo zelo težke življenjske situacije, npr. zlorabe, nasilje ali revščina. Pripomorejo lahko tudi drugi dejavniki, npr. ločitev, smrt bližnjega, finančne težave, selitev ali sprememba okolja. To vrsto imenujemo reaktivna depresija, saj je reakcija na določeno težavno življenjsko situacijo.
  • Druge bolezni: Možnost za nastanek depresije se poveča, če so prisotne druge bolezni, predvsem rak, bolezni srca in ožilja, sladkorna bolezen, Parkinsonova bolezen in hormonska obolenja.

Vir: Everyday Health

Naravne kapljice proti depresiji

Sestavine: vodni ekstrakt cveta, naravno žganje hrušk viljamovk za daljšo obstojnost*

Količina: Velika steklenička  30 ml, kar zadostuje za 1 mesec uporabe.

Uporaba: do 4 kapljice 4x dnevno. Kapljice lahko dodajate v hrano ali v vodo.

Opozorilo in rok uporabe: Izdelek vsebuje alkohol (naravno žganje hrušk viljamovk), rok uporabe je najmanj 1 mesec. *Alkohol je mogoče nadomestiti z jedilnim glicerinom, kar zmanjša uporabnost kapljic na največ 1 mesec. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo, za hitrejše okrevanje.

Dovolj slabega počutja in trpljenja! Kako izstopiti ven? Svetovno znana učinkovita naravna čustvena pomoč za boljše počutje, ki deluje prav na vzroke težav. Boljše pa se bodo počutili tudi ljudje v vaši bližini.

 

Depresija. Pomagajte si na naraven način

 

Bachove kapljice proti depresiji

Poznate koga z depresijo in s tem povezanimi težavami? Podarite kapljice in pomagajte!

Kapljice so lahko čudovito darilo. Hvaležen/a vam bo za boljše počutje, bolje pa se bodo počutili tudi prisotni v okolici.

 

Za skeptike. Kaj če ne deluje?

Negativnih stranskih učinkov ni, niso v nasprotju s terapijo (v kolikor zdravila že jemljete). Učinkovitost lahko preverite – povezava. Ne nadomeščajo strokovne zdravniške pomoči, jo pa odlično dopolnjujejo. Za hitrejše okrevanje in preventivno uporabo.

 

Strokovna podpora

Niste sami! Strokovna podpora certificirane Bachove cvetne svetovalke za vsa vprašanja in osebno mešanico, sveže pripravljeno glede na vašo situacijo, svetovanje – povezava

Več kapljic – povezava
Spletna trgovina – povezava

Recite depresiji dovolj je!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bachove kapljice – DEPRESIJA (30 ml)”

Morda vam bo prav tako všeč…